Ma van, – olvasom Salánki Anikónál, volt debreceni évfolyamtársnőm, írótárs oldalán, – a MELLRÁK ELLENI KÜZDELEM VILÁGNAPJA!

Ezért , azt kérem, aki tudja, adja tovább a könyvem megjelenésének hírét! A Gödöllői rendezvény plakátját, s higgyétek el, ez nem önös szándék, – persze az is, hogy fogyjon, terjedjen, szétterjedjen a könyvem, – hisz azért íródott, független attól, hogy A KÖNYV AZ ÉN TÖRTÉNETEM!, – DE UGYANAKKOR NAGYON SOKAKNAK ADHAT FOGÓDZÓT, SEGÍTSÉGET. Mert őszinte, és igaz, az én szemszögemből, amit leírtam, néha pedig izgalmas, és vicces is….

Tegnap, miután megérkezett a 200 db. könyv, és kibontottam, gúlát építettem belőle, és örömködtem. Majd, mint aki sosem látta, ELKEZDTEM ELŐRŐL OLVASNI A SAJÁT KÖNYVEM!
Amikor már nem a kézirat PDF, amikor már nem a „belív”, régebben „kefelenyomat”, hanem „élő” könyv! Mesés! Természetesen, ahogy más írásaiban, megláttam a benne maradt hibákat, és csak abban tudok bízni, hogy a történet, az írás, sodrása elvonja a figyelmét mindenkinek, aki olvassa a néhány elütésről, ami bennmaradt. Aztán kilenc óra körül kidőltem. Nem bírtam egy ültő helyemben elolvasni 330 oldalt!

Lehet, hogy neked sikerül, Strott Orsi barátnőm a kézirattal járt így, ő is olvasta volna, de nem tudta már, és most velem, írójával megtörtént, hogy az energiája olyan szinten velem volt, hogy negyed tízkor ágyba bújtam. Persze negyed háromkor már fent is voltam, és négyig, ameddig újra el nem fáradt a testem, lelkem, olvastam tovább. Remélem, te, és te, és te is így leszel ezzel, hogy nem tudod letenni, mert annyira izgalmasnak, és fontosnak találod, amit olvasol.

Várlak, szeretettel a rendelési listán. A postaköltséget jövő héten fogom kitenni. A könyv ára személyes átvételkor, és szerető dedikálással egybekötve, csodálatos könyvjelzővel, – melyet Szabó Katalin tervezett hozzá–: 2900,- Köszönöm, hogy itt vagy velem, és olvasol engem még sokáig.