Masszázs terápiák

Kétféle érintésalapú terápia között is választhatsz: 5 kontinens masszázsterápia, vagy az apró mozdulatokkal végzett kranioszakrális terápia között.

5 kontinens masszázs terápia

Ez a technika ötvözi az 5 kontinens legjobb masszázs fogásait, az energetikai kezelés és az illóolajok hatását.
A Hawaii lomi-lomi, kaliforniai, svéd, indiai ayurvédikus és ázsiai tuina masszázs, a reiki energia és 25 potens illóolaj (eukaliptusz, citrom levendula, édes narancs, fahéj, …) lehetővé teszik, hogy az életenergia helyre állhasson és áramolhasson a testünkben.
A masszázs segíti a méregtelenítést, , támogatja az emésztést, stimulálja a nyirokrendszert, beindítja az energiákat, segíti az elengedést, a kapcsolatod megváltoztatását a testeddel, és a belső erőforrások felfedezését.
Szerteágazó hatásokat lehet tapasztalni fizikai és érzelmi szinten is. 
 
Mire jó még a masszázs?
🍀 Aktiválja a természetes öngyógyító folyamatokat azáltal, hogy rengeteg érzelmi emléket és méreganyagot tölt le.
🍀 Természetes pszichoterápia a testnek, lehetővé teszi a helyreállító és aktiváló folyamatokat, megnyitva a test emlékezetét, fokozatosan megtisztítva a régi traumákat és lehetővé téve, hogy az öröm és az életenergia (libidó) szabadon áramoljon.
🍀 Lépésről lépésre teszi lehetővé az önbecsülés visszanyerését, illetve egy újfajta életerő megjelenését, harmonizálja az energiánkat blokkoló érzelmi terheket.
Amire számíthatsz: A masszázs kb. másfél óra hosszú.
Mivel olajos masszázsról van szó, számíthatsz arra, hogy a tested és a hajad is olajos lesz.
Néhány illóolaj fotoszintetizátornak minősül, ezért masszázs után néhány óráig lehetőleg kerüljük a direkt napsugárzást, napozást.
A masszázs nem ajánlott: Kismamáknak és szoptató anyáknak

5 kontinens masszázs kezelés:

szerkesztés alatt

Jelentkezés, tájékoztatás, időpont egyeztetés:

Telefon: +36 30 209 2135

Mail:  ronikati@gmail.com

Kranioszakrális terápia

A kranioszakrális terápia apró, de mélyreható mozdulatokkal indítja be a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Aki részt vett már valaha kranioszakrális kezelésen, általában arról számol be, hogy kevésbé fáradékony, jobb lett a közérzete, nyugodtabb az éjszakai alvása, és ritkábban betegszik meg. 

A terapeuta a koponya (cranium) belső felületétől a keresztcsontig (sacrum) az úgynevezett membránútvonalon gyengéd mozdulatokkal korrigálja a koponyacsontok mikromozgásait. Lényegében ezzel a koponyacsont- manipulációval stimulálja a páciens testét, beindítva vele a gyógyító mechanizmust.

A kranioszakrális terápiát Dr. John Upledger fejlesztette ki. Egy olyan módszert kívánt megalkotni, mely nem csak orvosok számára sajátítható el, mégis alkalmas fizikai és emocionális blokkok oldására. Ez a terápia egy támogató jellegű terápia, amellyel a páciensnek segítünk, hogy visszanyerje az irányítást az életében. Újra képessé váljon felelősséget vállalni önmagáért, döntéseiért, és ne blokkjaiból, félelmeiből cselekedjen.

Kranioszakrális terápia ára:

45 perc 12000,-

beszélgetéssel, egyéb segítségekkel való összekapcsolással 1 órán túl 20000,-

Jelentkezés, tájékoztatás, időpont egyeztetés:

Telefon: +36 30 209 2135

Mail:  ronikati@gmail.com