Rónai Katalin kézműves, technikatanár, könyvtáros, szabadidő szervező, textiljáték készítő

Rónai Katalinként láttam meg a napvilágot. Farfekvéses babaként nehezen indultam el, tán sejtettem, hogy nem lesz könnyű…
De, hát ki mondta, hogy könnyű lesz?
Hányadik test vajon, mely most az enyém? Ki tudja, egy bizonyos, hogy mindennek oka van, annak is, hogy a születési számomban 3 db 9-es van, annak is, hogy Vízöntő jegyben születtem, Ikrek aszcendenssel, és annak is, hogy pont azokat a szülőket választottam.

Sok mindent kaptam a szüleimtől, amit akkor még nem érzékeltem megfelelőképp, hiszen nagyon sokáig a hiány mozgatott velük, és a környező világgal szemben, de ugyanakkor a hiányérzet, az állandó keresés által, ráébredhettem, hogy különleges vagyok, önzetlen, erős energiákkal, segítő aspektussal, érzékenységgel a világ minden szeglete iránt, hogy mindig meg tudom fogalmazni, ki tudom írni azt, ami könnyebbé teszi a világomat, hogy meg tudom alkotni mindazt, amit megálmodok, hogy a kezeim alól kikerülő alkotásokban ott van a lelkem egy darabja, és, hogy ezek mind valamit csodálatost sugároznak. 

Testvérem nem lévén, mindig kerestem, hova állhatok be sokadiknak, de rá kellett jönnöm, hogy elől kell állnom, vezetőnek születtem, és vezetésemmel, instruálásaimmal így tudok másokat is az útjukhoz segíteni, vagy a megfelelő vágányra állítani a szerelvényeiket.

Sosem mondtam és mondok le arról a gyönyörűségről, amely a mások általam segített sikerei által eltölt. Eljött hát az idő, hogy kimondjam, hogy fénylő energiasugárból vagyok, s mindaz, ami belőlem és általam megnyilvánul, magamnak, családomnak, és mindenkinek, aki hozzám bármilyen formában kapcsolódik csak változásokat, és boldogabb életet hozhat.

Amikor elhatároztam, hogy áttranszformálom a honlapomat, azok a kérdések merültek fel, melyek azok a területek, amelyekkel ide vonzhatok embereket, akik az én lényemre, szolgáltatásaimra vágynak, még akkor is, ha ezt még nem fogalmazták meg, de azáltal, hogy kirakom mindezt a térbe, eljuthat hozzájuk, és megtalálhatják.

Mik az erősségeim, és miért engem válassz?

Ez a kérdés sokszor felmerült bennem, hogy felteszem nektek, akik ideértek, sőt videóban is elmondtam már, – lásd a You Tuben megnyitott csatornámat, katalinronai9936 – hogy mivel tudok többet, mást, felemelőt adni?

Erre egyetlen vezérlőm van, az a saját belső iránytűm, amely másokkal való kapcsolódásaimkor vezet engem. Természetesen, ez egyedi, és nem vagyok tévedhetetlen, nem világosodtam meg, magam is folyamatosan az önismeret útján gyalogolok, néha rohanok, néha vonatra szállok, néha, pedig a zene hangjaira, lágy mozdulatokkal madárrá, pillangóvá válva, kapcsolódom, szeretek, érintek, ölelek, létezem.

Mi az, amit nyújthatok?

Tanítás, mely életem, s mely alapja az az évek alatt elvégzett iskoláim nyomán megszerzett bölcsesség, belső iránytűim, elvégzett tanfolyamaim, életem eseményeinek felülvizsgálata kapcsán történt rálátások, táncaim, felső-belső vezetőim, angyalaim által megérkezett érzékenység.