​Atlantisz Emlékezete -Önismereti társasjáték

Az önismeret egy út, amely fontos tényező a mindennapokban. Segítségével magunk maradhatunk minden szituációban, és segíthetünk másoknak is, hogy odaérjenek, ahova érniük kell.

A játék segít felszínre hozni a rejtett összefüggéseket és arra ösztönzi a lelket, hogy visszaállítsa saját egységélményét. célja, hogy játszva segítsen a múlt hatásainak felismerésében és feldolgozásában, a jelen kihívások megértésében és megoldásába

  1. Fejleszti az önismeretet: A játék során különböző kártyalapok segítenek jobban megismerni önmagad, rendszeredet és a saját érzéseidet.
  2. Segít a kommunikáció fejlesztésében:A játékban a kommunikációra is nagy hangsúlyt fektetünk, így segítségével megtanulod kifejezni az érzelmeidet, azt ami benned zajlik és a szükségleteidet. Könnyebben tudsz majd kommunikálni a környezetedben élő emberekkel azokról a dolgokról, amelyek téged foglalkoztatnak, neked fontosak és ezáltal elégedettebb leszel.
  3. Szórakoztató és mély egyszerre:Az önismereti társasjáték egy szórakoztató módja annak, hogy rendszer ismeretet tanulj, fejleszd önmagadat és csoportos játék során megismerd társaidat. Ugyanakkor mély felismeréseket hoznak számodra a kártyalapok.
  4. Barátságokat erősít:Csoportos játék során minden játékos a saját sorsának megfelelő, különböző különböző kártyalapokat húz, amelyeknek köszönhetően még jobban megismerheted a játékos társaidat és erősödik a kapcsolódás. Sorsomat meglátom az övékében. Az ő sorsukban meglátom a sajátomat.
  5. Életre szóló élmény:Az önismereti társasjáték olyan élményt nyújt, amelyről még sokáig emlékezni fogsz, és amely segíthet a személyes fejlődésedben.

Én, a játékmester szerepét töltöm be:

Egy úton járó, és az úton találkozásokkal, és mosolyokkal rácsodálkozó, nyílt, tenni akaró ember, nő vagyok. Az úton járás alatt, néha botlásaim, felállásaim, és újjászületéseim közben, – természetesen, nem véletlenül,–  megkaptam azt az adományt, és lehetőséget, hogy az Atlantiszt Emlékezete–Önismereti társasjáték játékmesterei között tudhatom magam. Ezt a kitüntetést, ezt az újabb életfeladatot szeretném úgy formázni, formálni, hogy segítsek az utat járni, az elakadásokat, problémákat, örömmé, hálává, szeretetté átalakítani, mindenkiben, aki hozzám és a játékhoz fordul.

Erről az alábbi linken olvashatja a velem készült interjút:

RÓNAI KATALIN HU

Önismereti társasjáték díja:  óránként 10 000,-/fő

Jelentkezés, tájékoztatás, időpont egyeztetés:

Telefon: +36 30 209 2135

Mail:  ronikati@gmail.com