Mi igazából a káosz?

Mikor érzed azt, hogy káosz van körülötted, benned?
Amikor azt érzed, hogy ezt már nem, ez már tarthatatlan?

Na, valamit kapiskálok már.

Hogy akkor van káosz, ha annak akarod láttatni a fejlődés lépéseit, a kiindulópontot, talán, ez is igaz, de káosz nélkül nincs belesimulás.

Festünk. Festjük lakásom 24 éve nem festett nagyszobáját, és majd tovább egy-két helyiséget, előszobát.

2020 óta gyűjtöm az erőt, a lelkesedést, a motivációt.
Kiderült, hogy nem az erő hiánya, és talán nem is az esetlegesen feltételezett pénz hiánya az alapanyagokra az akadály, az akadály bennem van. a hit hiánya, hogy megy ez, hogy magam, magunk is meg tudjuk tenni, létesíteni, és megalkotni.

Persze, ehhez szükséges kérni, elfogadni, kommunikálni, megtalálni a segítséget, a szeretetteli kapcsolódást, és a hitet, hogy a káosz, nem az, amit egy lakás festésével alkotunk a többi helyiségben, hanem, amit önmagunkban képzünk, azért, hogy aztán, mint az 5Ritmus táncban, hogy kisimulhasson, hogy felemelkedhessen, hogy megérkezhessen az új, a fejlődés, az új tiszta energetizált tér. Hála.

Hét éve immár, hogy először alakítottam a lakásomon, és kialakítottam az alkotószobámat, és a hálót, gyermekeim régebbi szobájából. Akkor is magunk festettünk, de akkor én egyedül pakoltam össze a festés, alakítás, és az asztalos munkák előtt. Hét év azonban nagy idő, és más a prioritás, ugyanakkor, azóta, sokkal több szerető lélek van körülöttem, akiktől kérhetek és elfogadhatok, befogadhatok, és akikkel szeretetben örömmel kapcsolódhatok.

Áldás minden olyan kapcsolatra, melyet semmi sem téphet szét, se félelem, se Covid, se nézőpontok, se származás, se életkor, se az, hogy ki a férfi, és ki a nő.

Mert egyek vagyunk a létezésben, s, ezt megélni még szebb, mint beszélni róla!