Negyedik beszélgetés a május 20-21-én végzett VibeCodes tanári kurzus egyik részvevőjével Kálmán Évával.

A történet: 2023. május 20-21-én egy új komplex energetikai módszer tanári képzésén vettünk részt Budapesten, amely képzés mindannyiunk életét megváltoztatni rendeltetett, és ezáltal mindazoknak az embereknek is, akiknek ez a módszert megtaníthatjuk, és a hozzátartozó kezeléssel, és a kezelés közben használt csodálatos olajokkal.

Újraindított beszélgetéseimmel, ma VibeCodes tanári képző tanfolyamon tanári képzést elértekkel beszélgetek, abban a reményben, hogy közelebb hozhatjuk ezt a csodát, ezáltal minél hamarabb meg tudjuk mutatni, hogyan tudjuk a kezelésekkel testünk rezgéseit egyre feljebb emelni, sőt, előbb-utóbb olyan rezgési szintre, mely által az emberek élete vidámabb, boldogabb és gazdagabb lehet. A módszer kidolgozói, – akik 9 hónap aktív munkával alkották meg ezt a rendkívüli új kezelési rezgésemelési lehetőséget, – Komáromi Bori és Olivier Holsberger járják a világot, eddig három országban tartottak első tanfolyamot, a héten Svájcban képeznek kezelőket.

Cikkemet, melyek az eddig lezajlott, három országbéli tanfolyam előtt készültek, elolvashatjátok a https://issuu.com/csakpozitivanmagazi... oldalon.

Valamint nézz rá a honlapomra, amely ugyan fejlesztés felé halad, hogy mindezek az új tevékenységeim, az útjaim, és a lehetőségek arra, hogy megkeress, és megérezd mindazt, amit neked adni tudok az általam tanult, és lecsatornázott képességeimmel, amellyel már nagyon sok embernek segítettem továbblépni. Kövess engem, iratkozz fel, lájkolj, szólj hozzá, segítts, hogy a csatornámon megszólaló témák terjedhessenek, és sokakhoz eljuthassanak. Köszönöm.