5. alkalommal beszélgetek egy csoporttársammal. Mindannyian mások vagyunk, mindannyian máshogy rezgünk, érdemes megnézni minden beszélgetést, mert kitűnik mennyire belendültünk az új ismeretek, s a közösségünk ereje által. Keress engem, kérlek, iratkozz fel a csatornára, és lájkold a tartalmakat, hogy minél többen láthassák. Köszönöm. Amúgy, pedig www.ronaikatalin.hu Facebook Insta és egyebek, ahol megtalálsz

Cikkemet, melyek az eddig lezajlott, három országbéli tanfolyam előtt készültek, elolvashatjátok a https://issuu.com/csakpozitivanmagazi... oldalon.

Valamint nézz rá a honlapomra, amely ugyan fejlesztés felé halad, hogy mindezek az új tevékenységeim, az útjaim, és a lehetőségek arra, hogy megkeress, és megérezd mindazt, amit neked adni tudok az általam tanult, és lecsatornázott képességeimmel, amellyel már nagyon sok embernek segítettem továbblépni. Kövess engem, iratkozz fel, lájkolj, szólj hozzá, segítts, hogy a csatornámon megszólaló témák terjedhessenek, és sokakhoz eljuthassanak. Köszönöm.