Második beszélgetés a május 20-21-én végzett VibeCodes tanári kurzus egyik részvevőjével Janiné Etelkával. Kövess engem, és lájkolj, szólj hozzá, segítsd, hogy a csatornámon megszólaló témák terjedhessenek, és sokakhoz eljuthassanak. Köszönöm.

A történet: 2023. május 20-21-én egy új komplex energetikai módszer tanári képzésén vettünk részt Budapesten, amely képzés mindannyiunk életét megváltoztatni rendeltetett, és ezáltal mindazokét az emberekét is, akiknek ez a módszert megtaníthatjuk, és a hozzátartozó kezeléssel a csodálatos olajokkal. Újraindított beszélgetéseimmel, ma VibeCodes tanári képző tanfolyamon tanári képzést elértekkel beszélgetek, abban a reményben, hogy közelebb hozhatjuk ezt a csodát, ezáltal minél hamarabb meg tudjuk mutatni, hogyan tudjuk a kezelésekkel testünk rezgéseit egyre feljebb emelni, sőt, előbb-utóbb olyan rezgési szintre, mely által az emberek élete vidámabb, boldogabb és gazdagabb lehet. A módszer kidolgozói, – akik 9 hónap aktív munkával alkották meg ezt a rendkívüli új kezelési rezgésemelési lehetőséget, – Komáromi Bori és Olivier Holsberger járják a világot, eddig három országban tartottak első tanfolyamot, a héten Svájcban képeznek kezelőket.

Cikkemet, melyek az eddig lezajlott, három országbéli tanfolyam előtt készültek, elolvashatjátok a https://issuu.com/csakpozitivanmagazi…  oldalon.

Valamint nézz rá a honlapomra, amely ugyan fejlesztés felé halad, hogy mindezek az új tevékenységeim, az útjaim, és a lehetőségek arra, hogy megkeress, és megérezd mindazt, amit neked adni tudok az általam tanult, és lecsatornázott képességeimmel, amellyel már nagyon sok embernek segítettem továbblépni.