Az a kifejezés jött reggel, miközben a reggelimet készítettem, – először banán, kivi, narancs és vörös áfonya, majd a zabot, amelyben dió, és mazsola is került, – hogy „HOZZÁVALÓK”.
Elmorzsolgattam a szót, vajon a tudatalattim mire jegyezte ezt meg? Akkor jöttem rá, hogy a reggeli meditáció-szerű kapcsán elkezdtem összeírni, mi az, amit NEM SZERETNÉK, és azt, hogy mi az, amit viszont IGEN.
HÁT…
A nem szeretnék érzés, viselkedés, egyéb általam kibocsájtott cselekvések felsorolását kb. 21-nél hagytam abba, és még tudtam volna írni, – így szocializálódtunk, – míg amit szeretnék, sokkal nehezebben állt össze, és írtam le, amelyek a szeretet, szerelem, boldogság, siker, teljesség, öröm, tánc, kibontakozás, áramlás, hála.
Talán nyoc éve lehet, hogy Papadimitriu Athinával készítettem interjút, a Szív-Társ párkapcsolati magazinnak, amelybe akkortájt rendszeresen írtam. A beszélgetés után, – amelyet egy közösségi házban ejtettünk meg, ahova odamentem, és vittem is ajándékba egy figurát, amely a művésznőt ábrázolta, bízva abban, hogy eldicsekszik vele, és lesznek megrendeléseim, (ezt sokszor eljátszottam, nem úgy történt), – kiültem a Duna-partra, és egy füzetbe kézzel megszültem az interjút, – amely, sajnos már nem található sehol, lévén, a magazinnak nem volt gazdája, a szerkesztő halála után. –
Az interjú címét is ott a Duna-parton „kaptam. „Vágytorta boldogságöntettel”…
Most a 2020-as év utolsó napjának majdnem felénél, kölcsönveszem magamtól ezt a címet, és elkészítem a 2021-es év „vágytortáját, boldogságöntettel”.
Hozzávalók: Csodálatosan fénylő emberek, kb. 10 millió, vagy az
                    egész világot tekintve, milliárd.
                   Mosoly, hit, szeretet, hála, boldogság, kacagás, öröm,
                   tánc, szerelem, kiáradás, energia, ölelés, könnyek,
                   áramlás, ízlés, érzés szerint, kinek-kinek amennyit a
                   „tészta” felvesz.
Saját kezünkkel, szívünket kitárva elegyítsük mindezt, egységgé, és miután kezünk, szívünk, létünk által összeáll egy egységes masszává, 2021. minden egyes napján, harapjunk belőle egy jó nagyot!
Jó étvágyat kívánok a Vágytortához boldogságöntettel, és ennek fényében megélt 2021-et!