Mielőtt 2020. augusztusában leültem, összerendezni a naplójegyzeteimet, az üzeneteimet, az emlékeimet, a 2018-2019. évben megélt gyógyulási-gyógyítási folyamatomról, arról a külső és belső változásról, mely azóta is részem, mely kinyitott egy kaput számomra, ami megmutatott egy másik valóságot az élet redőiből, a redők mögött felfénylő szépségekből, sokat néztem azokra az önmagamnak szóló üzenetekre, melyeket valahonnan kimásolva, a kis faliújságomon naponta szemembe ötlött, melyeket már régebben kitettem.
Az egyik mondat ez volt:
„Van egy szponzorom, és egy mentorom.”
De ez a kiírás csak akkor fényesedett fel számomra, amikor Molnár Marianna kedves noszogatására, lehetőségek, és nyomda, és egyéb lehetőségek felajánlására, ténylegesen elkezdtem írni a könyvemet, amely kézirat ezáltal, három hét alatt meg is született. Ezek után ismerkedtem meg M. M által ajánlott nyomdai előkészítőmmel, volt nyomdásszal, Szabó Katalinnal, (akivel azóta is kapcsolatban vagyok).
A könyvem, változatlan 2900,- forintos áron kapható nálam, s bár, látom, hogy sokan ódzkodnak a cím láttán, mégis tudom, hogy hozzájárulás lehet az élethez, a látásmódhoz, a megelőzéshez.
Mindez arról jutott eszembe, hogy elképesztően sok tervem, ötletem, és vágyam van, többek közt táncolni nyáron Horvátországban a tengerben a Rituál csapattal, ezért hát újra kiírom a falamra, ezzel a kiegészítéssel:
Univerzum lepj meg