Ezek a videók pici képek a múltból, a mából, sztorik, és emlékek. Nem azért, mert ennyi az éveim száma, hogy a múltban kotrok, hanem azért, mert tudom, amiről beszélek, mesélek, érdekes lehet másoknak, akár mert akkor még nem éltek, akár, mert akkor már éltek. Minden élet, minden történet, mese, és a mesék, mindig jól végződnek.

Az én nézőpontom mindez. Ahogy én akkor átéltem, ahogy én éreztem a történtekkel kapcsolatosan, ahogy most ezek megmaradtak, édes mementóként, tanulságként, és magyarázatként, hogy miért is vagyok ilyen, és miért is vállalom mindezt, hogy én vagyok, és azért vagyok ilyen, mert nekem így jó.

Mindent megtehetek, mert már, és amúgy is megtehettem volna, hiszen végtelen lényként bármi és még több is rendelkezésemre áll, hogy szeressek, hogy éljek, hogy örüljek, öleljek.

Öleld, hát magadhoz ezt a videót is, és gyere velem a meséim országútján. Ha tetszik, amit látsz, hallasz, iratkozz, lájkolj, ha nem teszed, az sem baj, viszont, ha márciusban teszed, egy valaki nyerhet egy kártyás ránézést az ő sztorijaira.