A Lánchíd felújítás alatt, ezért tegnap nem borult rózsaszínbe, ahogy évek óta az Egészség Hídja rendezvény keretében. Viszont a Szabadságszobor rózsaszínben pompázott, ahogy beállt a szürkület.

E rózsaszín napon, a szűrések fontossága, a mellrák időben való felismerése az esetleg már kialakult daganat gyógyítási lehetőségei, lelki-testi segítés, az egészséges életmóddal való megtámogatás , – mozgás, étkezés, lelki egyensúly, – volt a téma, az MTA előadótermében.

Mindezt követően, pedig a téren lehetett rózsaszín szobabiciklin tekerni, s a tekerés nyomán keletkező energiával a kivetítőn látható rajzfilmben gyönyörködni.

Hat óra tájban szálltam le a 2-es villamosról. Az idő pompás, a kedvem virágos. Délután érkeztem haza unokáimtól, kicsit megpihentem, majd kilátogattam a rendezvényre, és persze tekertem egy kört.

Jó mulatság volt! Aztán sétálva, megcsodáltam a vasárnap esti Budapestet, a fényekkel megvilágított belvárosi tereken üldögélő vacsorázó embereket, a Bazilikát, elsétáltam a metróig, és
jó érzésekkel indultam haza.