Velem szemben ülsz, vagy éppen mellettem. Érezlek, ott vagyok veled, de mégsem úgy, hogy kizárjalak, hogy megjavítsalak, megszereljelek. Érzem, amit látnom kell, jön egy gondolat, ihlet, belső érzés. A probléma, mellyel megkerestél, ott van a térben. Válaszol nekem. Kibontom, és kérdezek. Segít a kártya, segítenek a színek, segít a belső érzés, segítenek a bábuk, figurák,

Átadom neked, megértetem, megfestem, virtuálisan átölellek, hogy kacagjunk, sírjunk, gyógyuljunk együtt. Tánc ez, a mi táncunk, a gyógyító tánc, ölelés, szívvel, szívtérrel, szívdobogással, szeretetfényével a szemünkben, hogy aztán a búcsúzásnál egy igazi élő ölelésben forrjunk össze, hálával, és szabadon.

EZ AZ ÖLELÉSGYÓGYÁSZAT.

KERESS MEG, HA VÁGYSZ ERRE.

KERESS MEG, HA NEM VOLT MÉG ILYENBEN RÉSZED.

Ha szeretnél többet tudni az Ölelésgyógyászatomról, ha szeretnéd tudni, hogy számodra ez lenne-e a segítség, kérlek foglalj időpontot a ronikati@gmail.com email címen egy 15 perces ingyenes telefonos beszélgetésre, melyben beszélhetsz a problémádról és javaslatot teszek, hogy melyik módszeremmel tudlak leginkább segíteni. A szolgáltatásaim óradíjasak. A választott módszertől függ, hogy egy vagy több alkalmat javaslok a problémádra és milyen időtartamot egy alkalomra.
Enter

Katalin

A személyre szabott ajánlatomat az ingyenes beszélgetés után emailben adom meg. – ezt még lehetne a végére írni. – -Árat így semmiképpen sem tennék ki a blog végére.