Rónai Katalinnak hívnak.

A Lenormand kártyával 2012-ben kapcsolódtam először. 2013-ban vizsgáztam fél év tanulás és gyakorlás után. Azóta sok hiteles segítséget nyújtottam már ennek az eszköznek segítségével. A videósorozat, mely folyamatosan készül, arra szeretne biztatni kedves néző, hallgató, és arra biztat engem is, hogy toborozzalak a kártya hívei közé. és, hogy, jelentkezz, ha szeretnéd megtanulni a kártyával való segítő lehetőséget, saját és másoknak az elakadásaiban. ronikati@gmail.com-on jelezheted igényedet erre, és arra is, ha szeretnéd személyesen, vagy akár online megtapasztalni, mit is tud ez a kártya, és mit tudok én segíteni neked.

Egy kirakás, egy kis elemzés és egy kis meglepetés a végén.

Marie Anne Adelaide Lenormand Franciaországban, Alencorn városában 1772. május 27-én született, jómódú családban. Még csak 14 éves volt, amikor páratlan látnoki képessége kiderült, 18 éves korára, pedig már legmagasabb francia körök hívták, hogy megismerkedjenek tudományával, mely sok esetben világméretű események megjóslásából is állt….

Földi útját befejezve, megbecsült társadalmi helyzetét és anyagi javait hátrahagyva, 1843. június 25-én Párizsban, 71 éves korában hunyt el.

Lenormand kisasszony 36 egyedi kártyalapot alkotott, ezek teljesen másfajták, mint az addig létező kártyák.

Kérlek iratkozz fel a csatornámra! Várlak szeretettel. Az első 10 feliratkozó közt kisorsolok egy rövidebb kirakást!