Rónai Katalinnak hívnak.

A Lenormnad kártyávál 2012bben kapcsolódtam először. 2013-ban vizsgáztam fél év tanulás és gyakorlás után. Azóta sok hiteles segítséget nyújtottam már ennek az eszköznek segítségével.

A videósorozat, mely folyamatosan készül, arra szeretne biztatni kedves néző, hallgató, és arra biztat engem is, hogy toborozzalak a kártya hívei közé. és, hogy, jelentkezz, ha szeretnéd megtanulni a kártyával való segítő lehetőséget, saját és másoknak az elakadásaiban. ronikati@gmail.com-on jelezheted igényedet erre, és arra is, ha szeretnéd személyesen, vagy akár online megtapasztalni, mit is tud ez a kártya, és mit tudok én segíteni neked.

A harmadik részt már rövidebbre készítettem, gondolván arra, hogy így könnyebb elmesélni, mi is az a kapcsolódás, mely engem ehhez a kártyához fűz. Még mindig nem beszélek mélységeiben a kártya jelentéseiről, de ugyanakkor, azt gondolom, ahhoz, hogy megszeressétek ezt a kártyát, ezek a bevezetők szükségesek. Természetesen, mindenki azt hisz és azt fogad el, amire neki szüksége van, lehet ezt szeretni, lehet nem szeretni, és lehet kérni, hogy segítsen rajtam keresztül, – s, ha szeretnéd, jelezd, – és lehet másfajta kártyákat, vagy más segítő tevékenység útmutatásait megfogadni. Várlak benneteket itt továbbiakban is, és kérlek, iratkozzatok fel, hogy még jobb legyen a láthatóság mások számára is. Köszönöm.