Ez a nyár más, mint a többi, s ezt én is jól tudom… Így érkezett meg a „Boldog születésnapot” Halász Judit szám zenéjére ez a mondat.
Igen, és ezért nagyon sokat tettem, hogy ez így legyen.
Mit értek ezalatt, hiszen, aki a tudatosodás útját járja, mind sokat tesz azért, vagy, legalábbis megpróbálja, hogy fejlődjön, hogy változzon, és ebből a változásból tudjon másoknak is juttatni, akár energiában, akár segítő hivatásban, akár ajándékképpen, akár csak a lénye megjelenésével.
Sokat köszönhetek azoknak a barátaimnak, partnereimnek, akik mindezen fejlődési lépegetések közben ráirányították a figyelmemet valamire, amelyben még inkább kiteljesedhetek, és ezáltal, még több emberhez elérhetek, aztán ez, öngerjesztő folyamatként, újra megemelte a szintet, és ezáltal azokkal az emberekkel való kapcsolódásaimat, akikkel megint együtt haladhattunk, emelkedhettünk.
Mert mindeközben, ebből az energiából, ebből a tudásból adhatok, segíthetek, támogathatok, mert minél többet adok, annál több érkezik.
Érdekes módon, még a befogadással több feladatom van, de lényegesen kevesebb már, mint a kiáradással, adással, és egyre s ez végtelen boldogsággal tölt el.
S, hogy ezek az esetlegesen érthetetlen mondatok hova mutatnak?
Egy éve, hogy a „Kis figurás családállítást” elkezdtem csinálni, beleépítve mindazt a tudást, érzékelést, amelyet az elmúlt 15 év alatt saját utamon a magam építésére felhasználtam.
Ezek tanfolyamok, végtelen sok családállítás, meglátások, meditációk, az önmunka mellett, a másokkal is kapcsolódás, írás, minden irányú kommunikációk, tánc, teremtéseim, és az önvalómmal való beszélgetés.
Az elmúlt egy évben csodálatos oldásokat vittünk együtt végig a vendégeimmel.
Mindezek hatásai továbbgyűrűznek a saját életemben, érkeztek a lehetőségek, az újabb tanfolyamok, és a saját életemben is a sok elengedés láncolatában bennem is csodák születtek.
Amennyiben mindezekkel az energiákkal szeretnél kapcsolódni, bármely tevékenységem kapcsán, vagy kíváncsi vagy, hogyan is tudjuk meglátni és a figurák és egyéb technikáim segítségével megmutatni neked lelked legmélyebb bugyraiban való elakadásokat, előző életekben fel nem oldott, máig vitt nehézségeket, sérüléseket, átkokat, fel nem dolgozott eseményeket, kérlek keress meg, meglátod csodákkal találkozol.