Reggelente, amikor felébredek, ma 4 órakor sikerült, valami mindig beindul. Persze mondhatod, hogy ez természetes, mert mindenkinek beindul reggel valami.
De ez a valami egészen más, mint, ami, egy évvel ezelőtt volt.
Már nem azon töröm a fejem, hogy vajon, miért ébredtem ilyen korán, hiszen korábban aludtam el, tehát, ugyanannyit, vagyis 6 órát aludtam, mint előző nap, itt az a más, hogy rögtön azon jár az agyam, milyen jót adhatok a testemnek, lelkemnek.
A szabadtéri edzés természetesen nem maradhat el, de azért 4 órakor ezért nem kelek fel, de ….
Így, hát megittam a reggeli vizemet, és visszabújtam egy Wim Hof- féle légzésre, melyet harmadik napja, reggelente csinálok. Ez nem egy hosszú folyamat, de munkás, és az 5 óra közeledtével éreztem, hogy éhes vagyok. Reggelente hosszú évek óta gyümölcsöt eszem, volt, amikor egész délig, csak azt, bárhol voltam a világban, de aztán, vagy 6 éve megérkezett a forróvízzel leforrázott zab, mindenféle finomsággal. Hát az most nem állt rendelkezésemre, hiszen, tegnap elfogyott, és a tegnapi napom furcsaságai miatt, nem tudtam venni. Viszont, friss meggy, általam készített rizs-kókusz tej, barna rizsfehérje, víz, chia mag megalkotta a reggeli smothiet, amely után, még tudtam aludni egyet, majd 6-kor készítettem puliszkát, meggyel, datolyával, ezután kávé, és már mentem is ki a szabadba.
Természetesen, nem maradhatott ki a kis kertem köszöntése, az összes jelenlévő csoda vízzel való spriccelése, és a nap köszöntése, mielőtt elindultam.
A szabadtéri edzőrészen öt kínai férfi jött ment, hangosak voltak, és zavaróak, ezért a legtávolabbi részen kezdtem, nem ahol szoktam, fülemben a füles, és egy beszélgetést hallgattam, behunyt szemmel, szemben a nappal, ringtam jobbra-balra, észre sem véve, hogy majd 25 percig tettem ezt.
Mivel a kínai férfiak levonultak „megkaparinthattam” a lépegetőt, és ott folytattam tovább, majd, ismét visszatértem az első helyre, ahol a nálam lévő gumikötéllel találtam ki különböző kunsztokat.
Jól esik ez a felfedezett reggeli mozgás.
Egy óra múlva a lakásomban kebeleztem be a puliszka maradékát, és végtelen örömmel konstatáltam az élet csodáit, körülöttem.
Tartsatok velem holnap hajnalban, ha máshogy nem, gondolatban, mert az energia úgy is terjed, ami nekem jó, az a környezetemet is szépíti, építi, bármilyen messze is vagy tőlem.