A világon egyedülálló, új komplex energetikai módszerről, gyógyító technikáról, a tanfolyamokról, a rendszer alkotóelemeiről, megszületéséről beszélgetek Komáromi Borival az energetikai rendszer egyik „szülőjével”. Beszélgetésünk során természetesen szóba kerül Bori párja és alkotótársa e hatalmas teremtésben, Olivier Honsperger, aki a nem kevésbé fantasztikus 5 Kontinens masszázs megalkotója.

Ez a beszélgetés, reményeim szerint, újraindítja beszélgetős videóimat . Mivel mindig olyan tartalmakkal kapcsolódtam beszélgetéseimben, amelyekkel, magam és mások számára ismeretlen tudásokat osztottam meg, hiszen mindezek az én fejlődésemet, gyógyulási folyamatomat is támogatták, valamint olyan nekem példamutató emberekkel beszélgettem, akik lelkesedésükkel, választott hivatásukkal, segítő szolgáltatásaikkal, csapatépítő képességeikkel, és sok egyéb emberileg általam magasra értékelt tudásukkal elérték nálam azt, hogy mindenképpen szerettem volna másokkal is úgy láttatni őket, ahogy én látom az Ő emberi mivoltjukat.

Köszönöm, hogy ennek az új, fantasztikus módszernek hírvivője lehetek elsőként, mélyre menve ebben a témában, előbb online, majd a magazin lapjain, pár napon belül olvasható beszélgetésünkben. Örömmel tölt el, hogy az a majd húsz beszélgetés, – mely 2 éve abbamaradt, – egy ilyen fontos, és érdekfeszítő témával folytatódik.

Remélem, ti is izgultok, hiszen a világon első magyarországi tanfolyam 2023. május 20-21-én kerül megrendezésre, amely kislétszámú tanfolyam, de még van egy-két szabad hely, lehet jelentkezni: www.vibecodes.world oldalon.

Kérlek, ha érdekelnek az általam készített tartalmak, lájkold, és íratkozz fel, mert ezzel másokat is hozzásegítesz a videók megtalálásához. Ha, pedig bármely tevékenységem érdekel, keress meg Facebook Katalin Rónai, vagy Messengeren.

Könyvem: A daganat mint ajándék/Még jól is jártál megrendelhető a www.ronaikatalin.hu-n, vagy az előbb említett csatornákon.