Megosztottam Oláh Andreával való telefonos interjúból készült könyvajánló podcastom
Végtelenül hálás vagyok Andreának, mert megkeresésemre szívesen fogadott, elolvasta a könyvem, és azt hallotta ki belőle, amit közölni szántam.
Nagyon fontos, bármilyen helyzetben, nagyon fontos, amit érzek, most, és már ez zajlik bennem hónapok óta, – bár természetesen, én is emberből vagyok, és vannak alkalmak, amikor megbillentenek a fekete félelemfelhővel körülvett emberek energiái, – hogy mire trenírozod magam testileg, lelkileg.
Hogyan szeretem önmagad, mennyire figyelek a saját lényem rezgéseire, és megtanulom-e meglátni ott a szeretetet, ahol van, és tudok-e oda szeretetet küldeni, ahol nincs.
Azt gondolhatjátok, hogy már elcsépelt, és minek jön mindenki ezzel a „szeretet” szóval. A SZERETET szónak energiája van. Ez a szó kapukat nyit, és emberekhez juttat el, akkor is, ha sosem láttad azelőtt őt, őket. A szó és az energia, gyógyít, erőt, hitet ad, széppé tesz, megteremti a biztonságot.
Milyen kimondani? Elcsépelt?! Megtépázott a pandémia által, az emberi kicsinyesség, félreértés, félelem, irigység által?
Lehet, hogy billeg a léc benned, lehet, hogy nem hiszel benne, de hidd el, hogy érdemes.
Mlyen odabent megkeresni azt az energiát a tiszta fehér fénnyel átitatott szeretetenergiát, és belébújva szétteríteni mindenfelé, amerre jársz?
Ezt teszem ma én is, és holnap, és holnapután, mert ennek van itt az ideje!