A férfiakat megszólító Facebook posztomra reakciók melegítik a szívem. Főleg az, hogy az a pár férfi, akit megmozgatott, megmozgatta a teret, és újabb mosolyra húzta a szám sarkát, a szemem melletti szarkalábakat, és hangos ujjongásra késztetett.
Mert kiderült, hogy vannak FÉRFIAK, (nem pasik, ürgék, fickók,srácok,) akik olvasnak engem, hogy igenis vannak olyan FÉRFIAK, akik értenek engem, és vannak lovagok, lovagias férfiak még ebben a másfajta létben, amikor aki párban él, kijárási tilalom idején, lehet, hogy már mindennek elkívánja a bezártságot, akinek nincs párja, vagy éledezik a szerelem, pedig szomorú vágyakozással lesi a virtualitást, hogy legalább onnan érkezzen a szeretett személytől ölelés, csók, kedves szó. Ugyanakkor ezek a férfiak még írni is tudnak! Újabb jópont, újabb szívmelegedés, újabb remény!
Egy számomra tegnapig ismeretlen FÉRFI, Benyó Béla meghívott az oldalára, azzal a céllal, hogy lelkünket együtt melengessük egy kedves szeretet-fészekben, és erről írjunk is akár. Ott megosztotta a posztom, mely egész jó kis beszélgetést vonzott maga után.
Idézném most a virtuális asszót, mely kölcsönös kisimulással, és „virtuális virágesővel” záródott.
Íme az átvett posztom a reakciói:
Benyó Béla írja bevezetőként az átvett posztomhoz:
„Egyre erősebben éreztem/érzem én is, hogy gajdolhatok ezerrel, egyre kevesebb alkalommal keres magának utat a férfinem búgó, netán rekedt baritonja – talán nem csak ebben a korosztályban.
Kati kérdése pont ezért jogos… Mindezért nyilván a korfa, na meg a kegyetlenül szaporodó fejfa a ludas.
De maradtak még mohikánok. De maradtak még mohikánok?”
Ottó Mayer
Kedves Kati!
Először is Buék mindenkinek!!
Másodszor pedig egy kérdésem van csupán, hogy az utolsó sorokban írod, hogy sokáig voltál férfi, és most nőként szemléled a világot, és ezek szerint férfiként sem volt jó valami miatt, most meg nőként is van valami gond(?), most meg mi lettünk kevesebben(?) ezt valahogy nem értem!!???
Majd egy kis csörte után Benyó Béla megfejti a titkot Ottó Mayer és mindenki számára:
Benyó Béla:
Például, hogy nem volt fütyije De a blöki nem itt van elásva, hanem hogy ha valaki női testben és lélekben visz egy életet a hátán keményen, határozottan, összeszorított fogakkal tűrve az igazságtalanságokat és a fájdalmakat, minden elismerés és bók nélkül, akkor tulajdonképpen a „férfi” szerepét tolja. Nőként… Most azért már jólesne egy kis kedveskedés, ágybakv, kímélet és nevetgélés, mezei virág, figyelem és egy nyugodt bőgés valakinek a vállain, aki még a fél kezével is férfi tudott maradni. Szóval a baja férfiként az, hogy ő nő… és szeretne végre ízig-vérig úgy is élni. Végül a keretes szerkezet miatt ehhez kellenek a keménytökű pacákok.
És a szeretettelejes csörte vége: – melybe, természetesen én is beszálltam,–
Mayer Ottó
Kedves Katalin!
Azzal kezdem, hogy nem volt szándékomban senkit bántani, megbántani meg főleg nem, s ezért nem is kell megvédeni tőlem senkit sem. Nagyon sajnálom ha az élet így hozta hogy nem kimondottan nőnek való ténykedések is voltak- vannak. Senki magánéletébe nem akarok és nem is fogok matatni, és kívánom, hogy eljöjjön a várt érzéki élet szakasz is, lesz boldogság, és összeolvadás is, ehhez jó egészséget és boldog Új évet kívánok!
Béla Benyó
Ottó Mayer! Ezért szeretünk itt lenni, mert ilyen lovagias pacákok vannak, mint Ottó, meg a többiek! Ja, és én! Is…😆
És a befejező válaszom részlete:
Kedves Ottó, te vagy a negyedik férfi, akit megbirizgált a téma! Ez még nem a kritikus tömeg, – ahhoz még legalább húsz-ötven férfi kedves szavai, megnyilatkozásai, alkalmasint tettei kellenének, de én már ettől is jól érzem magam, kora reggel. Látod, a nap is kisütött!.
A képen a következők lehetnek: 4 ember, táncoló emberek, emberek színpadon és álló emberek
Tetszik

 

Hozzászólás
Megosztás