Mostanában több alkalommal posztoltam azokról az energiákról, amelyek támogatnak az utamon. Azokról a segítő eszközökről is, amelyeket tanultam, vagy, amelyek, csak úgy „” megérkeztek hozzám.
Évekig nem mentem sehova a Lenormand kártya nélkül, támogató energiája, az, hogy valakinek szüksége lehet az általam belőle meglátott helyzeteik feloldási lehetőségéről, inspirált.
Az első pakli, amelyet a tanfolyami vizsga után W. Kingától, – tanáromtól, – kaptam egyedi, általam varrott kis zacskóban járta velem az utamat, bármerre jártam a világban.
Így történt, hogy 2013-ban skóciai utazásom alatt, az ottani magyarok Facebook oldalára feltettem a lehetőséget, miszerint a kártya és az én segítségemmel megfejthetjük a problémákat, amelyekkel szembetalálkoznak kinti életük során.
Négy kiliensem akadt. Egyikőjükhöz egy gyönyörű fiatal lányhoz, – angol nyelvtudás nélkül, – vonattal utaztam el, – nem eltévedve, – Stirlingbe, majd vissza, s amely kapcsolódás által örökérvényű meleg ismeretség született és a lánynak új erő továbbhaladásra, a már megkezdett úton.
Az első pakli meséjét továbbfolytatom holnap.
Addig is merüljünk el mélyen a lehetőségek birodalmában, a rezgések, a támogató sugallatok és a napsütés áldásos fényében.
Amennyiben, pedig elakadásaid, kérdéseid vágyaid arra sarkallnak, hogy ezt megbeszéljük a Lenormand kártya segítségével, keress meg!
(Kép forrása: Pinterest. A kártya egyik jelentése: „Valami érkezik”…😇)