Tegnap is, amikor egy kedves ismerősömmel energiacserében egymást segítettük, én kaptam egy Bars kezelést, ő, pedig játszott az Atlantisz Emlékezete önismereti társasjátékkal, meg másfél hete, amikor szintén energiacsere kapcsán, kártyáztam egy új ismerősömnek, ő coach-olt engem, én pedig Lenormand kártyával néztem rá az elakadásaira, – bebizonyította a tér, hogy nagyon jól tudunk együtt alkotni.
A morfogenetikus tér, ahogy Bert Hellinger nevezte el a családfelállítás elméletének, és gyakorlatának kidolgozása kapcsán, amit ma a kvantumfizika is megemlít, csak más összefüggésekben, mindig itt van, velünk van.
Ezért érezzük, ha a gyermekünknek valami bánata van, ezért leszünk megmentő szerepben, vagy érezzük a fájdalmat, ha a buszon egy gyermek sír, sőt, amikor valaki hosszan panaszkodik, ezért érezzük azt is, hogy teljesen leszívták az energiánkat.
Ugyanakkor ez a tér, amely végtelenné tesz minket, – ha elhisszük, – amely térrel összekapcsolódva, közös meditációban gyógyíthatjuk a Földet, küldhetünk gyógyítást távban, vagy, kezeléseknél, ezoterikus segítések kapcsán ráérezhetünk, „megjöhet csatornában”, hogy a kliens, barát, családtag, éppen hol akadt el az életében, és segíthetjük őt, ezeken a blokkokon való áthaladásban.
Amikor elmegyek egy családállításra, vagy dolgozom valakivel, mindig kiderül az is, hogy a téma az enyém is, és, ahogy a lomi-lomi masszőr testemen dolgozva a végén azt mondta, ő többet kapott, mint adott, úgy én is fejlődöm azáltal, hogy segítettem, az én kérdéseimre is sok válasz érkezik.
Veszünk levegőt, elengedjük a felesleges energiákat a levegő kilélegzésekor, és beszívjuk a jót, a fényt, az érzést, a jót. Csak belélegezni mégsem tudunk, ki is kell ahhoz lélegezni, hogy be tudjuk szívni az következőt.
Erre szolgál mindaz a lehetőség, amelyet velem és általam megélhetsz. Elengedhetsz, és új energiákat szerezhetsz, gubancokat oldhatsz meg, és fellélegezhetsz, hogy ezt is meglépted.
Amennyiben elakadtál, oldásra, lelki simogatásra vágysz, az önismereti társas, az Atlantisz Emlékezete segíthet, valamint a kártya, mely olyan szegmenseket is megmutathat, amire sosem gondoltál, Lenormand kisasszony kártyája.
Várlak szeretettel! Keress bátran!  Facebook Messegeren, vagy itt, és egyéb lehetőségek szerint.