Forr a tér. A mélyben hatalmas változásokat készítenek elő az erők,– lásd a Föld is megmordult, – ugyanígy mozog a felsőbb szféra, a csillagok, a bolygók olyan táncot járnak, amelyek 12 éve voltak láthatóak, érezhetőek, de lásd a decemberi Jupiter-Szaturnusz randi, ami 200 éve volt.
 
A Facebookúj formája, és belső készteséseim okán néha késve, néha azonnal meglátok valamit, – amikor persze feljövök ide, – ami szól hozzám, ami hozzám szól.
 
Ilyenkor jön egy gondolat, és, ahogy itt az oldalamon is, szinte ömlik belőlem a szó, válaszképpen, és ott posztolok.
 
Aki ért engem, az olvas, s vagy visszajelez, vagy nem, néha személyes beszélgetésben derül ki, hogy napi szinten olvasnak, de nem jelzik ezt a poszt alatt.
 
Komáromi Miklós, aki rendszeresen fordít korunk ismert „Guruinak” videóiból feltette a kérdést az oldalán kóborlóknak, hogy mi szerint fogadják el azon emberek a véleményét, tanítását, akik az oldalon általa felbukkannak.
 
Megkérdezhetném én is, de alapjában, az az érzésem, hogy nem ettől függ. Nem ez a cél, és nem ezért írok. Aki érti, aki olvassa, aki ettől több lesz, annak adom, szeretetből.
 
Lesz viszont nemsokára lehetőség arra, hogy a gondolataidról, kétségeidről, egyéb célkeresésről, kézműves indíttatásod kibontakoztátásáról, vagy bármiről, ami benned motoszkál, beszélgessen velem, online.
 
A „Sétálj velem” helyett, találtuk ki ezt a beszélgetős lehetőséget, amely gyógyír, segítség, kibeszélés, megbeszélés, akár hangos közös kacagás, vagy együtt kieresztett sikoly lehet.
 
Ezen beszélgetések pénzenergiacsere segítségével jönnek majd létre.
 
Látom, érzem, tapasztalom azokban a körökben, ahol megfordulok, hogy a szavamnak, a betűimnek, az írásaimnak hatása, ereje, és tanítása van.
 
Ennek lesz fóruma az az online lehetőség, amelyet hamarosan beizzítunk.
 
Tudom, sokan coachként teszik ezt, és segítik a célkeresőket, hogy eljussanak a vágyott helyre, amit megálmodnak, vagy, amire késztetésük van, legyen az bármi.
 
A mi beszélgetéseink nem a hiány, hanem a lehetőség mezején zajlanak majd.
 
A cél, hogy beljebb menjünk, be a lelkeitek mélyére, be a vágyaitok folyójából való kortyolásra, be egészen a szíved legeslegmélyebb csücskébe, ahol ott van az a pici, és ugyanakkor óriás lélek, aki te vagy.
 
VAGY, TE VAGY, mert ott vagy.
 
Sokat ízlelgettem a coach szót, kimondva a szó: kócs, ami fordítva csók.
 
Lehellje rátok tehát a csókját ez a lehetőség, amely hamarosan indul.
 
Olyan lesz, mint, amikor a friss vízű patakban meglátod az arcod, úgy, ahogy van, ami az akár sima, akár fodrozódó vízben tükröződik vissza, ami TE VAGY.