„Kisfigurás” családállítások nagy százalékban kiderítik, hogy az a hiány, amelyet az egyén élete során érez, – amelyet a fogyasztói társadalom, a kapitalista látásmód, és sorolhatnám mindazokat a területeket, melyek mentén az anyagban élünk, – azt egy elvesztett, meg nem született testvér, egy elveszett iker, is okozhatja, vagy az, hogy valakit lánynak vártak, fiúként született a testébe, (ne beszéljek most arról, hogy ilyenkor a lélek tényleg női princípiumokkal van inkább megáldva), vagy fiúnak,(„gyereknek”) várták, és lányként született a testébe, (ugyanúgy, sok esetben fiú lélekkel felruházva).
Ami még akadályozza az élet kiteljesedését, és ezt a megmagyarázhatatlan, égető belső hiányt erősíti, az az egyre sokasodó életünkben előforduló válás, betegség, alkoholizmus, abúzus miatt történhet, hisz, a gyermeki lélek azt érezheti, hogy neki kell átvállalnia azt a terhet, amelyet a szülő nem tud, és ami által borul a család rendje, melyet Bert Hellinger a születés jogára alapozva dolgozott ki.
Ha lélek szinten a születés sorrendje által kialakult rend megbomlik, mert a kisgyerek látja el a szülői feladatokat, pl. ő gondozza a kicsiket, vagy nagyon korán rá hárul a családi teendők sora, vagy, azt mondja a lélek, „majd én támogatlak” a gyengébb szülő felé, mert én jobb házastársad leszek, akkor a gyerek nincs a helyén, tehát, valaki kiszorul a családból, és hiány keletkezik.
Ha az anyaméhből eltávozik egy lélek, aki a másikkal együtt érkezett, de valamiért nem marad ott, a megszületett lélek, abban a testben, amiben él, lehet nő, férfi állandóan azt a hiányt éli meg.
Ez megnyilatkozhat párkeresés, párválasztás, házasság alatti folytonos vágyban valami után, ami nincs, megnyilatkozhat több egy funkciójú tárgy vásárlásában, (neki is veszek), étel meghagyásban, depresszióban, vágyakozásban valami szép, egész után, ami nincs, és sorolhatnám.
Tapasztalataim szerint, és a tudomány is elismeri már, hogy az ikervesztés majdnem minden második, harmadik terhesség alkalmával megtörténik. Ezek a tünetek legerősebben a 30-40 éves korosztály számára lesznek tűrhetetlenül nyomasztóak, mert ez a hiány az alkoholizmus, a válások, az önbántalmazás, a vásárlási elfajulás, a konfliktusok nem kezelésének, és akár az öngyilkosságnak is lehet melegágya.
Amikor egy ilyen állítás közben, végén, az oldómondatoknál, kibuggyannak a könnyek, az üvöltés, a kacagás, és a felismerés, hogy egyedül kell helyt állni, akkor kezdődik a való élet élése, már itt, segítő távoli szemekkel ugyan, de egyedül, szeretettel, szeretetben, itt és most.
Ha bármilyen hasonló nyomás nehezíti az életedet, vagy, csak kíváncsi vagy, miért történnek hasonló dolgok, gyere el a kisfigurás családállításra hozzám, hidd el, sok nehéz tehertől szabadulhatsz, fellélegezhetsz, mert kinyílik egy ajtó, melyen beléphetsz az új még szeretettelibb életed felé.
Keress meg, és megbeszéljük mikor tudlak fogadni.