2022. júniusa óta, amióta Timi barátnőm egy videót küldött nekem érzem, hogy valami nagyon jót találtam.
Az a videó olyan mértékben elindította a fantáziám, és az igényt e módszerrel való támogató munkára a hozzám fordulókkal, hogy már a júliusban, először kísérleti jelleggel, de nagy sikerrel, alkalmazni is kezdtem .
A módszer olyannyira megérkezett hozzám, hogy egy nappal a videó megtekintése után, miközben azon gondolkodtam, milyen figurákkal tudnám ezt gyakorolni, az egyik komódom egyik fiókban; egy zacskóban, van negyven darab, még a lányaim számára vásárolt, és az unokáknak tartogatott, de rég elfeledett, Hupikék törpikét leltem.
Ezzel a belső és külső indíttatással nyáron elkezdve, azóta számtalan kliensnek oldottunk fel olyan élethelyzeteket, melyeket eddig, bármely módszer segítségével próbálkozott, nem sikerült feloldani.
Ez a kis figurás egyéni családállítás, melyben sikeresen ötvözöm a 2008-óta különböző tanfolyamokon, és egyéni tanulás, tapasztalás alapján tanultakat, a folyamat közben felső vezetőm, és angyalaim által küldött információkkal, és az inga számomra rendkívül megbízható információkat nyújtó időpontbemérő képességével.
Nem tudom, kinek milyen érzés, – 22 éves tanári pályafutásom évei alatt éreztem ezt, amikor tanítványom túlszárnyalt engem, vagy általam tanultak alapján választott szakmájában szárnyalt, vagy „csak” fiú létére egy egész utcának sütött palacsintát, vagy felhajtotta a húga szoknyáját, – amikor látom, munkánk során fellélegzik a lélek, megnyugszik az ember, tovább tud lépni, könnyeddé válik, szereti saját magát, a múltjával kezd megbékélni, és, ahogy egyik kliens írta nekem: „megszűnik az űr a mellkasa közepén”.
Invitállak tehát benneteket, akiknek feltáratlan mély érzelmi blokkjai vannak. Gyertek, próbáljátok ki! Éljetek ezzel a páratlan lehetőséggel, biztos vagyok benne, hogy fellélegezve távoztok.
Beszélgessünk, keressetek. Köszönöm előre is a bizalmat!