Három hete elindultak a hétvégi tanfolyamok. Egyik a Color Genetics, mellyel a féléves lemardást pótoljuk, másik, melyet már magam választottam, ez, pedig a hipnózis gyakorló tanfolyam volt.
Mindezek a tanfolyamok, jelesül az ezen a hétvégén megtartott Családállítás folytatása, – mely hét hónapja volt utoljára, – energiákkal, a térrel, a térben összekapcsolódó lélektörténetekkel dolgozik.
Be kellett látnom, mindegy, hogy mi a neve, minden gyógyító tevékenység ugyanazzal az energiával dolgozik, még a meditáció is ugyanabban az energiában mutathatja meg nekünk, amit tudnunk szükséges, hogy az életünket jobb mederbe tereljük.
Egyre több ember tanul valamit, ami valamilyen formában az energiákkal való munka. Egy-egy tanfolyamon tíz-húsz ember képződik évente, kétévente, havaonta, több száz helyen, hogy aztán szétspricceljen a világban és áldásos tevékenységét megpróbálja a köz segítésére, az emberek segítésére, gyógyítására fordítani.
Tegnap este azt éreztem, a 14 éve tartó tanulói folyamat, a saját magamon elvégzett, a másokkal végigjárt terápia folyam, a 13 éve tartó táncterápia elszállt, a boldog mosolyú kliensek, akik jártak hozzám, elvesztek a térben, semmit sem tudok, sehol sincs az a sok rálátás, érzés, hang, kép, amelyet ezalatt az idő alatt átéltem, felhasználtam, ami alapján novellák születtek, melynek segítségével gyógyultam, és nemcsak a melldaganatból, hanem lelki sérülésekkor, vagy csak úgy.
Jó, persze, a guruk mondják, hogy minél többet tudsz, annál kevesebbet, de én a főiskolai vizsgáim előtt is akkor mondtam, hogy nem tudom, ha tényleg nem tudtam, és nem azért, hogy utána hatalmas vigyorral közöljem a többiekkel, hogy zseni vagyok, én csak ötöst kaptam, az után, hogy sajnáltattam magam, hogy semmit sem tanultam.
Lehet, hogy a tér is ezt sugallja. Nyári napforduló, és az egyéb energiák, a hőséggel karonfogva, nyomják, nyomasztják a bennem szűkölőt, aki sose tud nyugodni, mert mindig buksisimogatást szeretne kapni, bárhonnan, a Mezőtől, az Univerzumtól, anyától, apától, tanítótól, baráttól.
Ha hasonló gondolataid vannak, ha nem elég a benned ragyogó fény, hogy elhidd, gyere, dolgozzunk együtt, egymásért, a haladásért, és a megnyugvásért! Keress bátran, akkor én sem érzem ezt tovább!
Többféle kártyával, társassal, utazással, kranioszakrális terápiával, vagy csak egy beszélgetéssel várlak szeretettel.