Ha már az online világ kerül előtérbe, ajánljunk egymásnak elérhető kacagtató filmeket.
Tegnap hallgattam a Heal Summit előadásait, és Bernie S Siegel, akinek könyveit olvastam, és akit nagyon nagyra tartok a megnyilvánulásai, az életigenlése, és a daganatos betegeknek nyújtott, majd negyven éve tartó gyógyítás, támogatás, és lelki segítség miatt, na, meg, ~ bár most ez sajnos nem támogatott pár hónapig, – azért, mert mindenféle betegségből való gyógyulás segítésére az érintést, az ölelést, és a szeretettel való kapcsolódást tartja az egyik legfontosabbnak. A másik, amire felhívta a figyelmet, a nevetés. Olvastam, pont az ő könyvében, de máshol is megemlítették, hogy volt egy súlyos, végstádiumúnak kikiáltott beteg ember, aki egészségesre kacagta magát, egyfolytában kacagtató filmeket nézett, és meggyógyult. Bernie beszél arról is, hogyha a műtőbe hozzá nevető embert tolnak, az az embernek három nap alatt teljesíti a teste a három hónapos gyógyulási folyamatot.
Február 19-én egy polipot távolítottak el a méhemből. Ez egynapos bent lét azon a helyen, ahol végzik a beavatkozást. Amikor fél tizenegykor értem jött a műtős férfi, és a folyosón a társa játékosan belekötve, az ágyakkal csiki-csukit rendezett, hatalmas kacagásba kezdtem, amely egészen a műtőbe való betolásig, és az ágyra való felkerülésig tartott. Este, amikor magamhoz tértem négy órás alvás után, már az kórtermi ágyban, teljes természetesen magam mentem ki a mosdóba, és öt napra rá készültek rólam azok a csodálatos képek, amelyek itt is fent vannak.
Ezt teszi a kacagás, a jókedv.
Ebben az időszakban, amikor a „fortélyos félelem” és a tehetetlenség rosszabb irányba viheti azt, ami már így is eléggé kackiásan alakul, kacagjunk együtt, nevessük magunkat egészségesre, vagy alapozzuk meg az egészségünket kacagással!
Kérek letölthető, nézhető, kacagtató filmeket hozzászólásban. És osszátok! Kacagjunk magunkon, és kacagjunk a szeretetért, és a jóllétért együtt!