Azt olvastam több helyen, hogy a Merkúr visszafelé halad még június 2-ig.
Elgondolkodtatott, hogy vajon, tényleg emiatt nem indul el, vagy áll le egy rendszer, tűnik el egy felvétel, nehézkesebben intéződik bármi a hivatalban, postán, szolgáltatóknál, hiszen néha sokkal nehezebb a kommunikáció, az eljutás, mindaz, amiért a Merkúr „felelős”, vagy esetleg nem másról van szó, csak, hogy van mire (kire) ráfognunk.
Rendszeresen felvetődik, hogy a szkeptikusság, vagy a hit, bármilyen ezoterikus, spirituális témában, amelyikkel előrébb jutok, és sérülés nélkül vészelem át ezeket az időszakokat?
Az elmúlt két-három év alatt sok olyan dolog történt a világban, és kicsiny hazánkban, amelyre nem volt még példa a történelem során.
Jó, persze, voltak vadabb időszakok, de ez a világ, amelyben most élek, és nem hivatkozhatok az elmúlt háborúkra, vagy az ősrobbanásra, vagy a sötét középkorra, független attól, hogy a bolygók akkor is meghatározóak voltak az emberek életében, mert, amíg mi leéljük földi létben a magunk idejét, és aztán lélekként visszaminősülünk, majd újra ideérkezünk, a bolygók állandóak, és energiájuk közvetít valamit, bár feltételezhetően a középkori embernek teljesen mást, mint a mai embernek.
Sőt, az is egy opció, hogy bár lékekben, lehet, hogy ott voltam, akár több száz korban, életben, és országban, mégsem ebben a testben, melynek ujjai most a billentyűkön át a gondolataimat hangosítják ki felétek.
Mindenesetre, az én álláspontom inkább afelé a mély belső hitelesség felé hajt, s az, hogy elfogadjam, mindazoknak a hozzáértéssel rendelkező, és nem félelem szintjén riogató embereknek a meglátásait, akiknek az energiája általam is befogadható hitelességet sugall, mert már több esetben bizonyítottak, s általuk feloldhattam azokat a feszültségeket, amelyeket első „olvasatban” saját ügyetlenségemre vezettem vissza, ha valamit nem tudtam megoldani.
Nagy történelmi személyiségeknek mindig voltak jósnői, csillagászai, sámánok, gyógyítók, látók serényen tevékenykedtek, segítve a körülöttük élőknek, a vezetőknek, az uralkodóknak, akkor, ha elakadásaik voltak . Attól nem lett kevesebb, kevésbé megbecsült lény, az az elakadt ember, vezér, király, ha segítséget kért.
Manapság sok esetben, aki pszichológus, vagy bármilyen spirituális segítő segítségét veszi igénybe kis hazánkban, még mindig több ember szemében egyenlő a bolonddal. Pedig ez egyik lépése annak, hogy tudatosítsuk magunkban, hogy lehet, és kell is, segítséget kérni, amikor és ahol szükségét érzed.
Ha te is elakadtál, gyere, játssz az Atlantisz Emlékezete önismereti társasjátékkal, vagy kérdezzük meg a Lenormand kártyát, merre lehet továbbhaladni, hogy a korlátaidat lebonthasd végre.
Ha bármilyen elakadásod lenne, várlak szeretettel.
Jelezz itt, vagy keress bármilyen formában. Ha te már játszottál, és ismered, mennyire oldó, segítő a játék, és három kliens általad, a te ajánlásoddal érkezik hozzám, te ajándékba kapsz egy ingyen játékot.
Lehet, hogy egy kép erről: belső tér
1