FAcebook poszt átvéve:
Hétfőnként nem tanítok.
Ha bármilyen okból szünet van, pl. húsvéthétfő, pünkösdhétfő, egyéb nemzeti ünnep, kicsit zavar keletkezik a rendszeremben, mert ha, amúgy is szabad a hétfőm, akkor vajon mi legyen, a másnapra készülés vagy a pihenés.
Amikor én általános iskolás voltam a tanárok úgy tanítottak, legalábbis az én tanáraim, hogy szinte a könyv nem is szükségeltetett, de mégis memoritereink, a „definíciók”, a versek, még ma is szó szerint megvannak az emlékezetemben, ahogy anno bebifláztam, vagy csak „besétált a fejembe” sok olvasást, hallgatást követően. (A fiatalkori slágereimmel is így vagyok, hiszen a rádió folyt sugározta őket.)
Amilyen külső környezetben nősz fel, olyan igényeid lesznek életed során más emberekkel való kommunikációban, viselkedésben, más emberekkel való kapcsolódásokban. Ezeket a „mintákat” őrzöd a tudatalattidban, és, ha „benyomódik egy gomb”, egy helyzet felidéz valamilyen emléket, történetet, bántó, vagy örömöt okozó helyzetet, akkor a test óhatatlanul úgy reagál, mint tette azt anno, vagy tette volna anno.
Van, amikor csak az érzés jön, a reakció. Például megbántanak, de csak magadban pufogsz, nem mert szólni önmagadért, hiszen, valamikor, – s ez lehet, hogy egy eltemetett emlék, egy félelmes időszak, fogantatáson innen és túl, – ha szóltál, vagy valaki szólt a környezetedben, megégette magát, bántották, megalázták, sarokba állították, stb.
Állításokban sok esetben előjönnek akár olyan előző életes sérülések, melyek lenyomata a sejtmemóriában öröklődött generációkon át.
Egyszer meséltem valakinek, hogy ami őt nyomasztja, az feltételezhetően az ük-ük-ükapja egyik sérülése, mert ezek a sérülések sejtemlékezetként, akár a felmenő férfitagok spermájával eljuthattak a mai megtestesült állapotába, és zavaró tényezőként ott lehetnek az életében. Azt mondta az illető, aki addig szkeptikusként tekintett az állításban önmaga által felállított, és megmutatkozott sérülése eredőjére, hogy most már érti, és elhiszi.
Ha kíváncsi lennél életed átláthatatlan szövedékeinek bármilyen láthatatlan, titkos hatására, gyere el egy családállításra, és lehet, hogy meglátod a megláthatatlant is.