Tanult mentorom és egyik példaképem Szikora Emese biztat és inspirál, hónapok óta, amikor hetente hipnoterápiával old engem,-– online!, – és öteleteket ad a vállakozói „sikercsoport” pénteki örömködései alkalmával.
 
Mélyebben megismerkedni a hipnózissal, és a hipnoterápiával régi vágyam volt. A lehetőséget, hogy betekinthessek a tudatalattiba ezzel a módszerrel is, hogy megláthassam a rögzült minták megváltoztatási lehetőségeit, elsősorban önmagamban, később, pedig beépítve a másokkal végzett terápiákba.
 
Sokan eljutunk odáig az évek alatt elvégzett tanfolyamok, terápiák, meditációk, filmek, mozgás, tánc által, hogy belevágunk egy új útba, amely megváltoztathatja a minket gátló hitrendszereinket, családmintáinkat, és feloldhatja a régen cipelt sérüléseinkből adódó betegségfaktorainkat, s a bennünk már megszületett változással másokat is felemelhetünk, ők is ráléphetnek az önfelszabadulás útjára, ahol mi egy ideje lépkedünk..
 
A Hipnózis Akadadémia szervezésében tegnap, második alkalommal vettem részt egy work shopon, ahol olyan gyakorlatok megismerésére és önmagunkon való kipróbálására volt lehetőségünk, melyekkel tudatunk alá, és mögé tudtunk lépni, és feloldani a diszharmóniáinkat.
 
Ez a terapeuták, segítők, coachok, mediátorok mindazok küldetése, akik zászlójukra tűzték, hogy összekapcsolják tudásukat, érzékenységüket, belső látásukat, kezükben rejlő, és kikívánkozó energia erejét, hogy a botladozóknak szeretettel irányt mutassanak.
 
Tudni kell azonban, hogy folyamat sosem egyirányú.
 
A kártyákból közvetített, az általam közvetített csatornákon át válasz érkezik a kérdésedre, akkor nemcsak te gyógyulsz, hanem én is.
Amikor visszajelzés érkezik boldog kliensektől, felemelő, és inspiráló, ennél jobb érzés kevés van. Ilyenkor olyan szinten eltölt a hála és a szeretet, amely szavakkal nem is kifejezhető.
 
A poszt megint kicsit hosszabbra sikeredett. Kevesebbet nem tudok írni, csak bízni tudok abban, hogy elolvassátok, és kerestek. Az első felajánlott 20 perces beszélgetés lezajlott, és örömet okozott mindkettőnknek.
 
A Lenormand kártya lehetőséget nyújt arra, hogy ránézzünk, hogyan találod meg magadban azt, amit én már megleltem általa, az erőt, és önfelszabadítási folyamatot. Keress bátran! Örömmel és belső békével várlak!