Sokunk nem tud párkapcsolatban élni.
Vagy, lehet hogy tudnánk, de nem találunk társat.
Egyre több a negyven körüli egyedül élő nő és férfi, akik ugyan szeretnének párt találni, de valahogy mégse jön össze.
Rengeteg a válás után egyedül maradó nő, egy, vagy több gyermekkel. Még akkor is, ha az elváltak között a kapcsolat jó maradt, akkor is hiányt szenvedhet a gyermekeknek apaképe.
Feltételezhető, azért szaporodik a számuk, hogy a mai gyerekek nem látnak jó férfimintát, hisz a férfiaknak sincs modelljük. Nem tanulhatták meg gyermekkorukban, milyenné váljanak ahhoz, hogy mintaként szolgálhassanak majd a gyermekeiknek, a lányoknak, akiknek az apjuk lehet egy olyan minta, amely meghatározhatja a társtalálást, és a fiúknak, akiknek az apa lenne a segítség, amikor nem értik önmagukat, célt keresnek az életben, és természetesen a párválasztásban, és a házasságban való helytállásban, az egyenrangúság megteremtésére tett tevékenységekben.
Nekem csodálatos apám volt, mégsem tudott apa lenni. Nagyanyám egy nappal apám születése után, meghalt gyermekágyi lázban. Nagyapám, feltételezem, haragudott a fiára, – mint, ahogy ez lélekszinten megtörténik gyakran, az, hogy a megszületett gyermeket okolják a feleség haláláért, – és odaadta apámat az én dédszüleimnek, hogy neveljék fel, majd fél év múlva megházasodott újra. Apámat a nagymamája, és a nagypapája nevelte, és a nagypapa halála után van csak nyoma annak, hogy az apja előkerült, nemesül, akkor írta először alá a bizonyítványát.
Apámnak nem volt mintája. A második világháborúban jobb lábát repesztalálat érte, s bár túlélte, de rokkantan, mentálisan nagyon sérülten gyalog jött hazáig, és attól kezdve maga is „nyomoréknak” nevezte magát, és a rendszer nyugodtan lökdöshette, ő nem állt ki önmagáért, értünk, helyette cukorbeteg is lett.
Sokan jönnek hozzám akiknél nagy hiány az apa testi, vagy mentális nemléte. Mindez kihathat az érintések el nem fogadására, az életminőségre, az önszeretetre, az önbecsülésre, a párkapcsolatokra, a szexuális kapcsolódásokra és sok egyébre. Ezek a sémák továbbadódnak, ismétlődnek, csak tudatos önmunkával változtathatóak.
Amennyiben változtatni szeretnél, keress meg, szívesen segítek, hogy megtaláld az okot minden ilyen típusú problémára.
Az összes reakció:

Krisztina Zilaji