Elakadás-e az elakadás, vagy egy jel, hogy.változás van, mindaz, ami történik, folyamatosan formál, ki és beéget új dolgokat, változtat rajtam, és a körülöttem levő téren.

Egy a gond mindössze.

EGY?!

HÁT…

Hogy ezt a környezetem, a világ nem tudja, nem veszi, azok érzik, veszik, akik velem közvetlen kapcsolódnak, akikhez odamegyek, akik odajönnek, akik eljönnek hozzám, akiknek segítek, akikkel beszélgetek, akik beszélgetnek velem, akik megajándékoznak önmagukkal, és akiket megajándékozok önmagammal.

A világ, és a tér eközben forog, tekeredik, teszi a dolgát, és, mivel az én világom, amit építek, kialakítok, és az a világ, amely kint van, nem mindig kompatibilis, hát történnek balesetek, értetlenségek, morgolódások, és más is, amire nem számítok, amire nem számítanak.

Mindezektől függetlenül, jól vagyok, csak néha megállok, és azon tűnődöm, hogy a két rész vajon miért nem egyesül, miért csak egymás mellett halad sokszor, mint a rossz házasságban a két fél. Miért nem az enyém az egész tér, amelyet átalakítottam, megéltem, és megszenvedtem.

Tudnék mesélni, mesélek is. Nézd a videóimat, keress meg, kapcsolódjunk, bontsuk le a falakat, és éljük meg a saját világunk megteremtette jól létet kívül-belül.

Gyere, és láss csodát, a sajátodat, és az enyémet, a miénket, a szeretet, a varázslás, az élet csodáját, táncoljunk, öleljünk, kacagjunk, mert megérdemeljük!

Legyen előtted is fehér a lap, amelyre bármit ráírhatsz, amellyel megváltoztathatod az életed, ahogy én is tettem.

A csodálatos fotó a gödöllői „meggyógyultam” vándorkiállításra készült, az Add tovább a mosolyodat alapszervezet, és az alapszervezet vezetője Vajek Andrea, és a segítők, – fodrász, kozmetikus, fotósok, – jóvoltából, és az én végtelen boldogságomra.