Az asztrológusok, asztrozófusok, karmaasztrológusok erre a hétre szintemelkedési lehetőséget prognosztizálnak, dimenzióugrást említ Veres Mónika rövid, lényegretörő hírlevelében.
Nem értek, sajnos a csillagok állásához, nem tudom, mit miért tesz a hozzáértő, hogy sugallja, mit tudunk tenni még azért, hogy még jobb legyen.
Egy bizonyos, mind az asztrozófusok, mind egyes karmaasztrológusok előrevivő lehetőségeket teszik közzé, amelyek mind arra biztatnak, hogy még inkább meditáljunk, nézzünk magunkba, és azt tegyük, ami nekünk a legjobb, annak érdekében, hogy másoknak is a legjobb legyen.
Tavaly a karantén idején, és utána is sokáig hallgattam egy idősebb úr asztrológiai előrejelzését, amely folyamatos fenyegetőzéseket tartalmazott, nem is tudom, talán függő lettem, mint a bántalmazó kapcsolatban felnövő gyermek, aki aztán alkoholista párt választ magának.
Aztán elegem lett, és leiratkoztam a csatornákról.
Nem így az asztrozófusoké, akik a jót, az előremutatót mesélik a csillagok állása kapcsán, megemlítve, hogy milyen óriási lehetőségek állnak rendelkezésünkre, hiszen mind azért vagyunk itt a Földön, ebben az időben, Itt és Most, hogy mindezeket megtapasztaljuk.
Volt nekem is hosszú ideig panaszkodó énem, korszakom. Így szocializálódtam, így szocializálódtunk itt magyarhonban majdnem mindannyian.
Ebből a hitrendszerből, hogy akkor figyelnek rám, ha panaszkodom, akkor tudok energiát szerezni, immár hála sikerült kilépnem, ez 12 éve tartó folyamatos keresés, önmunka, írás, olvasás, tánc, terápiák, tanulások, és másoknak való segítés által.
Most, tehát megint, és sokadszor elmesélem azt, hogy nekem is szokott rosszkedvem lenni, egyedül élek, rég, és nagyon vágyom már a társamra, nekem is alkoholista férj mellett telt az életem majd 22 évig, de azt is elmondom itt, hogy mindenből van kiút.
Egyrészt a megbocsátás, nekik és önmagunknak, a szüleinknek, és a világnak, másrészt, önmagunk emelése, a szeretet, a belső béke, a hála, és a csodálatos emberek által, akiket így vonzzunk be magunk köré, hacsak online is most.
Emelkedjünk hát magasra, nézzünk az ég felé, és mosollyal fogadjunk minden adományt, mellyel az élet meglep minket, nap,- mint nap!
(Illusztráció: Pixabay)