Az imposztor szindrómának nevezett, amúgy nem betegség, és nem szindróma egy eléggé nehéz súly mindazoknak, akik megtapasztalták életükben ezt az érzést, amely folyamatos önvizsgálattal, hitetlenséggel, és félelemmel párosul. Vajon elég vagyok-e? Vajon elég jó vagyok-e? Mikor veszik észre, hogy csalok? Mindezeket, pedig olyan tudással, tehetséggel, és szorgalommal megáldott emberek mondogatják maguknak, akik magasan kvalifikáltak. A beszélgetés karácsonyi ünnepkör kapcsán készült. Írásos formában megjelent a Csak Pozitívan Magazin decemberi számában. A Veress Anitával folytatott beszélgetés mindezekről cspm.hu-n olvasható.

A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, –akik a hétköznapok fényesen világító csillagai. Emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában, táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által. Azt kérdezed miről lesz szó? Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.

Amennyiben érdekelnek beszélgetéseim, írásaim, és minden, ami ezekkel kapcsolatos, kérlek íratkozz fel a csatornámra, és lájkold a hanganyagokat. Köszönöm, ha ebben a „zajban” engem választasz!

Ha szeretnél értesítést kapni az új videókról, iratkozz fel youtube csatornámra.

Várlak sok szeretettel!