Melindával 2021-ben beszélgettünk az általa vezetett fejlesztőházról, mely nagyon fontos funkciókat lát el a gyerekek fejlődési akadályainak lekűzdésében, legyen az mozgásszervi,- vagy fejlődésbeli,- vagy kifejezésbeli probléma. Saját elképzeléseit váltotta valóra, amikor külföldről hazaérkezve, itthon is megvalósítani vágyta a kint tapasztaltakat. A podcast írásos formája a cspm.hu-n, a Csak Pozitívan Magazin novemberi számában olvashatjátok a 98. oldalon.

A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, –akik a hétköznapok fényesen világító csillagai. Emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában, táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által. Azt kérdezed miről lesz szó? Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.

Gyere, hallgass minket, nézd el, ha bakizom, és azt, ha néha megakad a szó. Kapcsolódjunk össze a szeretet, a ragyogás, az öröm örök hullámhosszán!

Ha szeretnél értesítést kapni az új videókról, iratkozz fel youtube csatornámra.

Várlak sok szeretettel!