Szeretettel ajánlom beszélgetést Szikora Emesével.

A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, –akik a hétköznapok fényesen világító csillagai. Emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában, táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által. Azt kérdezed miről lesz szó? Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.

Gyere, hallgass minket, nézd el, ha bakizom, és azt, ha néha megakad a szó. Kapcsolódjunk össze a szeretet, a ragyogás, az öröm örök hullámhosszán!

Csevegőpartnerem: Szikora Emese coach, tréner támogató-tanító videóival, a közösségi oldalon létesített „Elég jó vállalkozó” csoportjával sok segítséget ad azon vállalkozóknak, akik egyedül építik fel önmagukat a vállalkozásokban.

Kedves, nyugodt, megnyerő stílusa segítséget nyújt mindazoknak, akikben kétségeket ébreszt az, hogy jól csinálják-e, amit csinálnak. Pénteken délelőttönként egy, – másfél órában a csoportjába bejelentkezőknek lehetőségük van saját sikereikről beszélniük, ezzel zárni a hetet.

www.megoldasmuhely.hu

Ha szeretnél értesítést kapni az új videókról, iratkozz fel youtube csatornámra.

Várlak sok szeretettel!