Szeretettel ajánlom következő videómat, beszélgetést Sőtér Saroltával

A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, –akik a hétköznapok fényesen világító csillagai. Emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában, táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által. Azt kérdezed miről lesz szó? Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.

Gyere, hallgass minket, nézd el, ha bakizom, és azt, ha néha megakad a szó. Kapcsolódjunk össze a szeretet, a ragyogás, az öröm örök hullámhosszán!

Folytatódik a tánc gyógyító erejéről szóló sorozatom.

Sőtér Saci egy éve online NIA óráival fényt hozott sokunk életébe, megteremtve a közös online örömtáncot, a lehetőséget, hogy megérezzük, nem vagyunk egyedül bezárva a félelem rabságába. Amikor, pedig kinyílt rövid időre a világ, személyesen is találkozhattunk táncolhattunk, boldogkodhattunk, előbb élő órákon, majd egy fantasztikus elvonuláson a Vörös kastélyban. Erről és sok egyébről csevegtünk ma délelőtt.

Ha szeretnél értesítést kapni az új videókról, iratkozz fel youtube csatornámra.

Várlak sok szeretettel!