Szeretettel ajánlom 3. videómat, beszélgetést Sándor Eszterrel.

A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, –akik a hétköznapok fényesen világító csillagai. Emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában, táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által. Azt kérdezed miről lesz szó? Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.

Gyere, hallgass minket, nézd el, ha bakizom, és azt, ha néha megakad a szó. Kapcsolódjunk össze a szeretet, a ragyogás, az öröm örök hullámhosszán!

Sándor Eszter sokat segített nekem a gyógyulási folyamatomban. Kedves egyénisége, halkszavúsága megnyugtatóan hatott egy-egy olyan helyzetben, amikor hozzáfordultam. Sokszor táncoltunk együtt Vácott, és ott érzékeltem először befogadó energiáit.

Amikor megkértem írjon egypár sort az elhivatottságáról, ő ezt írta magáról: „médium vagyok, abban tudok segíteni a hozzámfordulóknak, hogy olyan irányokat mutassak, amelyből kiválaszthatja a számára legjobbat. Nem vagyok jós, abban tudok segíteni annak, aki megkeres, hogy tisztán rálásson egy adott szituációra. Érzékelem a körülöttünk lévő energiákat, amelynek köszönhetően harmonizálhatom a kliens körül lévő energiát!…”

Esztert megtalálhatjátok a szeretettanitasa.hu oldalon

Ha szeretnél értesítést kapni az új videókról, iratkozz fel youtube csatornámra.

Várlak sok szeretettel!