Szeretettel ajánlom 5.videómat, beszélgetést Pápai Ildikóval

A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, –akik a hétköznapok fényesen világító csillagai. Emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában, táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által. Azt kérdezed miről lesz szó? Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.

Gyere, hallgass minket, nézd el, ha bakizom, és azt, ha néha megakad a szó. Kapcsolódjunk össze a szeretet, a ragyogás, az öröm örök hullámhosszán!

Április 2. az Autizmus Világnapja

Sorsfeladatról, megküzdésről, bátorságról és az öröm természetéről beszélgettünk Pápai Ildikóval, ebben a beszélgetésben. Ildikó csodálatos, lebbenő lénye áttűnik a hangján át, mindaz, amit naponta megél, megélt a neki adott életfeladat kapcsán.

Ildikó könyvet is írt a benne megszületett érzések, és történések kapcsán, mely megrendelhető tőle és a kiadótól. Beszélgetéseimmel, mint az előzőekben is igyekszem azokat a nekem kedves embereket megszólaltatni, akik mindennap letesznek valamit az asztalra, azért, hogy a világ a saját és a globális világ szebb, és élhetőbb legyen.

Ha szeretnél értesítést kapni az új videókról, iratkozz fel youtube csatornámra.

Várlak sok szeretettel!