Halottak napja közeledtével veszteségeink kerülnek előtérbe. Horváth Enikő veszteségszakértővel beszélgettem azokról a veszteségekről, amelyek nap,- mint nap megjelenhetnek életünkben, illetve az ünnepről, amely az egész világon hol így, hol úgy, de tömegeket mozgat meg. Rónai Katalinnak hívnak, egy éve talán, hogy megszületett bennem a gondololat, hogy napjainkban megszülető örömökről, bánatokról, segítségnyújtásról, gyógyító tevékenységekről, mozgásról, táncról, és sok egyébről beszélgessek olyan nőkkel és férfiakkal, akik számomra valami olyant szépséget közvetítenek, legyen az egy gyásztanácsadás, egy táncóra, egy segítő Facebook csoport, bármi, ami az életünket könnyebbé, örömmel telibbé teszi.

A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, –akik a hétköznapok fényesen világító csillagai. Emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában, táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által. Azt kérdezed miről lesz szó? Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.

Gyere, hallgass minket, nézd el, ha bakizom, és azt, ha néha megakad a szó. Kapcsolódjunk össze a szeretet, a ragyogás, az öröm örök hullámhosszán!

Hallgassátok szeretettel, és, ha tetszett, csatlakozzatok egyrészt, hozzám, a csatornámhoz, íratkozzatok fel, másrészt, pedig gyertek a csoportba, vagy olvassátok el a CSPM-ben az interjút.! Ajánlom az eddigi videóimat is, nagyon széles spektrumú beszélgetések vannak, amelyek mind csodálatos emberekkel készültek.

Ha szeretnél értesítést kapni az új videókról, iratkozz fel youtube csatornámra.

Várlak sok szeretettel!