Több havi kimaradás után egy új beszélgetés!  Beszélgetőpartnerem Hargas Győző, aki zászlajára tűzte, hogy megtanítja nekünk, – mindenkinek, aki erre vágyik, – azt, hogy hogyan érhető el a FELTÉTELNÉLKÜLI SZERETET. Ez a beszélgetés alapja annak a Csak Pozitívan Magazin szeptemberi számában 134. oldalon megjelent, általam írt interjúnak, amely írott formában ismerteti meg az olvasókkal Győző történetét, hihetetlen teremtéseit, és azt az életérzést, amely Győző sajátja, lassan egy éve, amióta naponta meditál.

A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, –akik a hétköznapok fényesen világító csillagai. Emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában, táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által. Azt kérdezed miről lesz szó? Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.

Gyere, hallgass minket, nézd el, ha bakizom, és azt, ha néha megakad a szó. Kapcsolódjunk össze a szeretet, a ragyogás, az öröm örök hullámhosszán!

Hallgassátok szeretettel, és, ha tetszett, csatlakozzatok egyrészt, hozzám, a csatornámhoz, íratkozzatok fel, másrészt, pedig gyertek a csoportba, vagy olvassátok el a szeptemberi CSPM-ben az interjút.! Ajánlom az eddigi videóimat is, nagyon széles spektrumú beszélgetések vannak, amelyek mind csodálatos emberekkel készültek.

Ha szeretnél értesítést kapni az új videókról, iratkozz fel youtube csatornámra.

Várlak sok szeretettel!