Szeretettel ajánlom következő videómat, beszélgetést Fejér Péterrel

A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, –akik a hétköznapok fényesen világító csillagai. Emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában, táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által. Azt kérdezed miről lesz szó? Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.

Gyere, hallgass minket, nézd el, ha bakizom, és azt, ha néha megakad a szó. Kapcsolódjunk össze a szeretet, a ragyogás, az öröm örök hullámhosszán!

Fejér Péter -Ritmus tanár. A ritmus, a tánc a tanítás, és a tánccal való lét alapeleme. Mivel a zárt térben való tánc hónapok óta nem megvalósítható, október végén elindította a szabadtéri táncot. Tánc volt hidegben, szélben, napsütésben, és napsütésmentes napon. Januárt tánccal köszöntöttük a hegyen, és azóta is táncolunk vasárnaponként, majd a jóidő beálltával már szerdánként is együtt a mozgásért, a létezés csodáinak megéléséért. Ezekről, és sok másról beszélgettem Péterrel.

Ha szeretnél értesítést kapni az új videókról, iratkozz fel youtube csatornámra.

Várlak sok szeretettel!