Szeretettel ajánlom következő videómat, beszélgetést Balázs Judittal

A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, –akik a hétköznapok fényesen világító csillagai. Emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában, táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által. Azt kérdezed miről lesz szó? Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.

Gyere, hallgass minket, nézd el, ha bakizom, és azt, ha néha megakad a szó. Kapcsolódjunk össze a szeretet, a ragyogás, az öröm örök hullámhosszán!

Balázs Judit csodálatosan és mindig mosolygó NŐ. A Lemanguria tanítói elvégzése után Bábel Andi váci csoportját vette át, ahol magam is többször táncoltam. A köztünk lévő belsőséges kapcsolódás szívet-lelket melengető. Egynapos táncon találtunk egymásra, behunyt szemmel táncolva, de nyitott szívvel, s ez azóta is így van. Ezt a videó egy kicsit más, mint az eddigiek. Eddig a technika segített, amikor beszélgettünk, ebben a beszélgetésben tanúi lehettek annak, hogy milyen, amikor a net változó erősségű, ezért néha kicsit nyúlós a hang, de azt hiszem, a beszélgetés hangulatát nem rontja el ez a kis ziccer.
A net változásai miatt a beszélgetés végét, az utolsó 12 percet egy másik napon vettük fel, így állt össze az anyag. Köszönöm segítőimnek, hogy megmutathatom eme újabb epizódot a sorozatomból. Jó szórakozást!

Ha szeretnél értesítést kapni az új videókról, iratkozz fel youtube csatornámra.

Várlak sok szeretettel!