Talán a múlt héten írtam, hogy valami nagy terv motoszkál bennem.
Igaz, mindig motoszkál sok-sok nagy terv, amely vagy megvalósul, vagy nem, ennek általában a saját korlátaim szabnak határt.
Szerencsére, mindig megtalálom a segítőket, és azokat, akik a megvalósítás még sáros útján deszkákat helyeznek el nekem, hogy tudjak haladni az általam vágyott úton.
Ami holnap elindul, az a saját You Tube podcast-csatornám, amelyben beszélgetésre-csevegésre invitálok általam megismert embereket, akikkel szeretetteljes kapcsolatba kerültem bármikor az életem során, de főleg, az elmúlt években.
A „Csevegjünk! – Kérdezhetlek?” podcastban olyan emberekkel szeretnék csevegni, – nőkkel, férfiakkal egyaránt, – akik napjaik fényesen világító csillagai. Te is lehetsz a beszélgetőtársam, az a lényeg, hogy halljanak minket.
Akikkel először beszélgetek, olyan emberek, akikkel jó sorsom, az Univerzum, a „véletlen” összekapcsolt, útelágazásoknál, keresésben, tanulásban, örömben, szeretetben, munkában táncban, egészségem újraépítésében, vagy csak „úgy” egy váratlan mosoly által.
Azt kérdezed miről lesz szó?
Az életről, az együttlétről, a kiterjedésről, az áramlásról, a szabadságról, az itt és mostról, a vágyakról, vagyis mindenről.
Gyerek, hallgass minket, nézd el, ha bakizom, és azt, ha néha megakad a szó.
Kapcsolódjunk össze a szeretet, a ragyogás, az öröm örök hullámhosszán!
PREMIER: HOLNAP REGGEL 8 ÓRAKOR!
https://www.youtube.com/watch?v=LONJ20tgQFI