Kedveseim immár hat epizód van fent a You Tube saját csatornámon! „Csevegjünk! – Kérdezhetlek? podcast érdekes vidám csevegés, mindenről, ami boldoggá teheti az embert ma, holnap és mindig.
 
Egy hónapja jött az ötlet, – van még számtalan odabent!, – hogy beszélgessek napjaink számomra és bizonyára számotokra is újat, szépet, változót, áramlót, kedveset, mosolygósat, ég és föld összekapcsolódósat alkotó, megélő, tanító emberekkel, nőkkel-férfiakkal egyaránt.
 
Beszélünk tehetségről, sorsokról, betegségek megkönnyítéséről, mindenről, ami nem a „Kinemond”. Vagy ha szóba is kerül a „Kinemond”, mint ok, mint menekülési útvonal, mint befeléfordulás, félelem, egymásra acsarkodás, ok-okozatkeresés, – ahogy ezt napjainkban használják azok akik a félelemben tartással elérték azt, hogy az ébredő ember, aki kezdte meglátni saját Isteni nagyságát, visszatért az anyaghoz, – akkor is azért kerül szóba, hogy átlibbenve a témánkba feloldhassuk azt.
 
Csevegek: Szabó Katalin nyomdai előkészítővel, aki a könyvem megjelenésében nagy szerepet töltött be, és sok segítséget nyújtott nekem utána is, marketingben, és emberi kapcsolatban.
 
Csevegek: Sándor Eszterrel, aki látja azokat a szférákat, amelyeket én nem, és aki a gyógyulási folyamatomban segített számtalanszor, és utána is, hogy a számomra nem láthatóba betekintést nyerhessek.
 
Csevegek: Szikora Emese coach-al, üzleti tanácsadóval, kinek sok-sok rejtett tulajdonságai közt szerepel a tértartás, a csoportépítés, és a hipnoterápia, mellyel kapcsolódom vele minden héten boldog örömben.
 
Csevegek: Vass Adriennel, aki Angliában él, és feltett szándéka, hogy tánccal gyógyítson demenseket, és szkerózis multiplexeseket, és sikereiről fantasztikus boldog elánnal mesél.
 
Csevegek: Fejér Péterrel, akivel november óta táncolok 5Ritmust a hegyen, és élvezem a szabad tér szabad mozgás felemelő hatásait testi lelki szinten, és szerzek csodálatos mosolygó új ismerősöket.
Hallgassátok, likeljétek, és szeressétek a sorozatot!
További meglepetés beszélgetések hamarosan!