Azt gondolom, minden, mindennel összefügg, és mégsem.
Mert egyik oldalon folyamatosan elköteleződöm, elismerem magam, másik oldalon, pedig folyt elengedek, nagy fájdalommal, gyásszal, vagy csakúgy, könnyen, vidáman, lazán, várva az újat.
Mert mindannyian egyek vagyunk. Amikor rám tör a rosszkedv, nem biztos, hogy az enyém, sőt, biztos, hogy nem, mert semmi oka, vagyis, lehet, hogy van ok, ami igazán nem az, csak ráfogom, hogy igazolva legyen a rosszkedvem, a lélekfájdalmam, a kirekesztettségérzésem, a hiányaim, amit érzek, ami mindazé az emberé lehet, akivel kapcsolatba kerülök.
Képzeld el, olyannyira függünk mindenki energiájától, a transzgenerációs örökségektől, hogy akár 70-80 évvel, de akár több száz évvel ezelőtti traumát, történést feleleveníthet a sejtemlékezet, azok a rezgések, amelyek ezt követik a testünkben.
A tükör mutat egy lényt, akinek hiszem magam. Minden tükörben más vagyok. Természetesen, szeretem nézni a lift, és a fürdőm tükrét, ahol csodaszépnek látom magam, és nem szeretem a nagyítósat, mert ott minden látszik, az apró hibáktól a komolyabb hiányokig.
A családállítás egy módszer, amely a rendszereidre is rá tud nézni. A szerelmi, akár szexuális életedre ugyanúgy, mint az üzletedre, vagy az anyáddal, apáddal, nagymamáddal, főnökköddel való kapcsolatodra. Mert megmutatja a rezgés, megmutatja az energia.
Ha bárhol beszélgetek emberekkel, legyen az a munkahely, a metró, vagy csak útbaigazítok valakit az utcán, egyrészt megpróbálok csak hallgatni, néha tanácsot adok, vagy mondok valamit, ami érkezik, valahonnét, megfogalmazatlan érzés, mely szavakként bukkan ki belőlem, hidegrázás kíséretében. Akkor mindig tudom, hogy valamire rátapintottam, valami góc van ott.
Ilyenkor kell megállnom, – ami még nem igazán megy, – hogy ott helyben fel is fedjem a probléma lehetséges voltát, esetleg át is vegyek belőle valamit, majd napokig vonszoljam magam belső kétségekkel, ami nem az enyém….
Ahhoz, hogy mélyebbre juthassunk, és a tiéd a tiéd legyen, és az legyen feloldva, gyere el, nézzünk rá, miért nem fogysz le, miért nincs párod, miért vagy aszexuális, miért nincs béke benned, hogyan éld tovább az életed egy bármilyen elengedéses gyász után, miértekre a válasz ott van benned, csak eltemette az a lélek, az a belső gyermek, az a lény, aki fél, aki fáj, aki bujkál, aki legszívesebben kiáltana, kacagna, és élne, de ezért nem megy neki, mert nem tudja kitenni ezt magából.
Elérhetőségeim a képen. Várlak szeretettel. Jelentkezz be! #Családállítás