Ha csütörtök, akkor Megla Rózsa és a NAVONA!
Történt, hogy a VibeCodes tanfolyamon találkoztam Rózsával, akiről már hallottam a Tudatosság Podcast támogatójaként, de nem ismertük egymást azelőtt. Aztán két alkalommal gyakoroltunk szombatonként a szalonjában, a Hold utca 21-ben, és vittem magammal a könyvemből, amelyet Rózsa azonnal megvásárolt, majd felajánlott egy fotózást a könyvemmel, az ő csodálatos ruháiban, a stúdiójában.
Mindez akkor jött létre, amikor egy táncostársam azt ajánlotta, hogy fókuszáljak a könyvemre, és a történetemre, arra, hogy hogyan lehetne megmutatni azt a külső és belső változást, amelyet a gyógyulási folyamatom alatt, és azóta megélek.
És, tegnap délután kaptam egy üzenetet egy sorstársamtól, aki még az úton jár, mi táncon ismerkedtünk össze, és csak tegnap derült ki számomra, hogy ő még az útját járja. Idézek az üzenetből:
„Kedves Kati táncostársam!
Szeretném megköszönni az írásaidat, azt a pozitivitást, élethez való hozzáállást, ami árad belőled. Nagyon inspiráló nekem, mivel magam is daganatos betegséggel küzdök már három éve. De csak meglátom a kék hajadat, és mindig mosolyt csal az arcomra.
Köszönöm, hogy vagy!”
A visszajelzések, s minden, ami másoknak is segítség nekem a hálát hozzák el az életembe!
A Daganat mint ajándék/Még jól is jártál c. könyvem megvásárolható nálam, jelezzétek, ha szeretnétek megvásárolni! 
A kollázs.
Az első kép: balra fent 2018. júliusa, én már tudom, hogy van egy csomó a mellemben, ami nem kedves, de senki más nem tudja.
A második kép: jobbra fent. 2018 karácsonya. Ezt a hennafestést kaptam a Csillámvilágtól ajándékba a fejemre.
A harmadik kép: 2020. februárja már ekkora a hajam, és jól vagyok, egy amerikai projekthez készültek csodás fotók.
Negyedik kép: 2021, február. Első hajszínezés, még fodrász által.
Ötödik kép: 2022. január. A 70. születésnapomra magamnak vett ruha.
Hatodik kép: 2023. Végtelen boldogság. Fotőzás a Navona Fasion szalonban, a szalon csodás ruhakölteményében, könyvemmel, június 22-én készült, Navona-Megla Rózsa által.