A jelenben létben az a furcsa, hogy ahogy leírom már ezt a mondatot, már ez is a múlt. Mégis, hogy érzékelhető legyen mindaz, amit mondani szeretnék, át kell kanyarodnom a már elhaladott gondolatok során, mert a jelen pillanatot megírni lehetetlen.
Sok minden kavarog a fejemben. Sok terv, sok öröm, sok téma, sok terv, sok-sok-sok.
A tegnapi fantasztikus idő, amikor kabát nélkül táncoltunk a hegyen, voltunk vagy negyvenen, mindenki boldogsággal a Nap felé fordulva itta be a mozgás, a szeretet, a tánc, a szabadság, a természet, Földanya, a lágy szellő, a fények a szemhéjunk mögött, az áramlás boldogságát.
Hazafelé betértem egy boltba, majd onnan kilépve „elfelejtettem” visszavenni a kabátom. Akkor vettem észre, hogy nem is kell, s bár a hőmérő egész más értéket mutatott, a napsütésben tavaszelő érzésével lépegettem a busz felé, kabát nélkül, sapka nélkül, érezve, hogyan csiklandja a hajszálaimat a huncut szellő.
Minden csoda három napig tart, mondja a mondás. Az izgalom elhal, a krónikus betegek azért nem szedik egy idő után a gyógyszereiket, mert a monotonitás, az egyformaság felveti azt a gondolatot, hogyha eddig nem, akkor minek…
Sok mai kvantumelmélet szerint, és biztos vagyok benne, hogy így van, minden új dolog, amelyet bevállalunk új agysejteket hoz létre az életünkben, és az új meditációs technikák arra épülnek, hogy minden este, és minden reggel képzeld el az új létedet, és hagyd el a régit, így megteremtve az új életet.
Amikor gyógyultam a melldaganatomból, még nem ismertem Dr. Joe és kortársai elméletét, és gyakorlatban bebizonyított gyógyulási technikákat. Belül a lelkemben, az érzékelésemben, viszont megszületett, előre, ahogy a mai tudományok tanítják, az a Kata, aki már gyógyult, aki boldogan jár-kel, mert túllépett a betegségen, és meggyógyította magát, a lelkét, a hiányokat elengedte, helyette a meglévő örömökre figyelve.
Természetesen akkor is az segített, hogy minden nekem tetsző újdonságot bevállaltam, és lehetőségekhez képest végigmentem a tapasztaláson, valamint, a kinyílás, az áramlás, és, hogy elfogadtam orvosaim támogatását, terápiáját.
Október 1-én kaptam kézhez a 200 db könyvet, amely mindennek a történetnek a saját képemre formázásáról ír. December közepéig egyharmadát értékesítettem, azóta nagy a csend, mind nálam, mind azoknál, akik a pandémia lejárta után akarták megvenni a könyvet.
Jelentem, a könyv vásárolható, jelenleg is érvényes minden szava, független attól, hogy én már az új énemen dolgozom újfent.
Sok szeretettel várom a megrendeléseket, jelzéseket, szívesen találkozom, adom át személyesen, valahol a szabad levegőn a könyvet, mindazoknak, akiknek segítség lehet elolvasni. Akik szeretnek engem, rólam, értem olvasni.
(A fotón 2018. nyara, és 2019. nyara. Amikor már tudtam, és amikor már biztos voltam abban, hogy meggyógyultam.)