Az inspirációról szerettem volna beszélni, végül is arról beszélek, de közben az álmomban ma éjjel meghallott mondat lett a fő energia vonulat. S bár kicsordult a könnyem a videó felvétele közben, beszéd közben, és legszívesebben meg is engedtem volna a könnyeket, azt hiszem, a lényeg, nem ez.

Téged ki inspirál? Kik azok az emberek, akiktől életre szóló inspirációt kaptál? Mikor érzed magad inspiráltnak? Mi az az energia, mely továbbvisz, mely ad, mely feltölt, inspirál?Ha van kedved, válaszolj alább a kérdésekre.

Említek pár történetet, nevet, amikor inspirált lettem, de alapjában, az életem bármely percében kapom az inspirációt, legyen az egy jel a testemből, vagy egy gondolat, amely a cselekedeteimet meghatározhatja.

Ma, például, hiába voltak terveim, fodrász után, a szakadó esőben, nem indultam el, az eső, a nyirkosság nem inspirált, hogy tovább haladjak a város felé. Tegnap a szemerkélő eső futásra inspirált, és sorolhatnám.

Amennyiben, pedig szeretnéd tudni a saját mozgatóidat, és egyéb dolgokra is kíváncsi lennél, várlak szeretettel egyéni, kis bábus családállításra, jelezz, ha érdekel. Ha, pedig feliratkozol, még azzal inspirálsz engem, további videók elkészítésére. Köszönöm.