Új tapasztalattal gazdagodtam.
Játszott délelőtt nálam egy jó barát, évek óta segítőm, honlapom kezelője, M. Marianna, és azt hiszem a szó szoros értelmében, „gazdagodtunk”.
Ahogy meggyőződésem szerint mindig mindannyian, a kliens is, és a játékmester is „gazdagodik”, amikor az önismereti társasjátékkal „játszunk”.
Oldódnak történetek, ahogy megbeszéljük a történéseket, az érzéseket, belső képeket szeretgetünk, beolvasztjuk magunkba az átváltás csodáit, a képeket, a színeket, az energiákat, ebben a folyamatban nem csak a kliens, de én is változunk, változtatunk, előrelépünk. Mert minden téma valahol közös, és ezért az én témám is, akár a kézművesség, a kiterjedés, a terápiák terjesztésének, a megfelelő pénzösszegek elkérésének, elfogadásának folyamata, a mindennapi életben való jelenlét, vagy akár a párkapcsolat, és a megélt, vagy csak átvett családi traumák feloldása.
A családállítások sorozatán keresztül, valamint az általam megtanult, gyakorolt, és megélt terápiák mind rámutattak arra, hogy minden családban van minimum egy titok. A titok, pedig gyilkos erővel bírhat, ha nincs orvosolva. Minden történés, esemény, lenyomat melynek energiája titokra épül, a leszármazottak vállát nyomja, és megkeserítheti az életet.
Minden egyes új ajtó kinyitás, újabb levegő a saját energiáinkban, felfrissült, új erő, és töltés mind a kliensnek, mind a terapeutának.
Gyere hát, keress meg, ha elakadásod van, ha gyógyulni szeretnél, ha nem látsz rá a fájdalmaid, az üzleti kudarcaid kiindulópontjára. Lenormand kártyával, egy alkalom, egy óra, 10000,- forint, Atlantisz Emlékezete önismereti társasjátékkal, 1,5-3 óra, 15-18000,- forint.
Keress bátran!